ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»
Кондитерське мистецтво тому і названо мистецтвом, що праця кондитера потребує не тільки професійних знань кондитера про основні властивості сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів; асортименту і технології приготування різноманітних напівфабрикатів він повинен мати тонкі смакові відчуття і гарне чуття запаху, вміло поєднувати смакові речовини для забезпечення приємного смаку і аромату готових виробів, підбирати кольори кремів, цукрової пасти, марципану, з яких виготовлятимуться оздоблення для тортів, творчо мислити, мати велику уяву і володіти навичками ліплення фігурок і постійно працювати над розробкою та впровадженням нових видів художнього оздоблення кондитерських виробів – учні навчаться в гуртку «Творча майстерня кондитерських виробів».
Мета гуртка: ознайомити учнів з технологією різних видів оздоблень,відпрацьовувати крок за кроком складні операції оздоблень а також дослідити ті зміни які відбуваються при приготуванні та оздобленні кондитерських виробів.
Завдання гуртка: головною метою гуртка є залучення учнів , впровадження та використання нових технологій у процесі приготування оздоблень із цукрових мастик ,марципану, королівської глазурі та ліплення фігур. На заняттях велика увага приділяється естетичному вихованню: прививати любов до мистецтва, розвивати їх фантазію, художній смак, творчу уяву, старанність, охайність, терпіння. Виховувати любов та повагу до народних традицій, та обраної професії кондитера.
Назва: Творча майстерня кондитерських виробів
Вівторок -15.20 - 16.55
Четвер - 15.20 - 16.55
Керівник гуртка - майстер в/н Маргітич М.В.
У гуртку займаються 15 учнів .
![]() |
![]() |
![]() |