VT Animal - шаблон joomla Видео

acoso escolar 1

 

НАСИЛЬСТВО ТА ЯК ЙОГО УНИКНУТИ. БУЛІНГ

Після першого навчального місяця учнів групи №12 «Кухар» на виховних годинах вже ознайомилися з внутрішніми правила нашого ліцею, обговорили вибір професії, який стояв нещодавно перед ними , зрозуміли важливість нашого здоров’я та відзначили Міжнародний день миру. Після цього місяця, адаптивного , як в стінах нашого ліцею, так і в новому учнівському колективі. недаремно класним керівником та майстром виробничого навчання було сформовано наступну дуже важливу тему для виховного заходу- насильство та як його уникнути, булінг.

Учні чудово розуміли та вирізняли види, форми насильства. Приємно те , що жоден з них ще досі не піддався насильницькому ставленню чи то в сімї, чи то в шкільному колективі, чи серед однолітків.

Метою виховного заходу було не інформування учнів, а саме визначення чи не є в колективі потенційного булера або жертви булінга. Для виконання поставленої мети, проведено невеличке анонімне анкетування, результат якого показав , що в групі немає причин для занепокоєння, тому що розвивається цілісний дружній колектив.

Також цікавим моментом для учнів виявилась сумна статистика жертв насилля в Україні за останній рік. Наприкінці виховного заняття було проінформовано про зміни в сучасному законодавстві України щодо покарання як учнів, так і вчителів в разі булінга в учнівському колективі. На завершення - запропоновано подати свої ідеї боротьби проти булінга.

Класний керівник Бабіта О.Ю

 

slide 9 40679175 472279606587686 6077392506390052864 n  

Прокоментувати: