VT Animal - шаблон joomla Видео

пед1

 

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ ЛІЦЕЮ

 

30 березня 2021 року, відповідно до річного плану роботи нашого закладу освіти на 2020-2021 н.р. відбулося онлайн-засідання педагогічної ради ліцею на платформі ZOOM. Порядок денний засідання педагогічної ради:

1.       Атестація педагогічних працівників. Творчі звіти викладачів та майстрів, що атестуються.

2.       Про результати вивчення досвіду педпрацівників, що атестуються у 2021 році.

3.       Про результати вивчення стану викладання навчальних предметів: «Українська мова і література», «Математика», «Історія України», «Біологія», «Географія» у випускній групі.

4.       Про відрахування учня групи №32 «Кухар» Мілера Р.Р.

З першого питання доповідали педагогічні працівники закладу освіти Бабіта О.Ю., Коноплін О.Є., Бритвак В.Ю., Мельник А.Ю.,  Деяк У.П., Катран К.В., які атестуються у 2020-2021 н.р.Доповідачі ознайомлювали усіх присутніх на засіданні колег зі своїм портфоліо, метою його створення, із навчально-методичною проблемою, над якою працювали протягом міжатестаційного періоду. Вони розповіли про участь у  роботі методичних комісій ліцею, обласних засідань, конференціях, тренінгах, семінарах, широко представляли до уваги присутніх свою виховну та позанавчальну роботу.

По другому питанню інформувала методист закладу освіти Ролдугіна М.В. Вона зауважила, що у міжатестаційний період членами атестаційної комісії здійснювався методичний супровід атестації. Відповідно до затвердженого плану роботи, члени атестаційної комісії закладу освіти вивчали систему роботи   педагогічних працівників, які атестуються у 2020-2021 н.р., надавали консультативну допомогу учасникам атестаційного процесу, відвідували відкриті уроки, майстер-класи, виховні заходи тощо.

Продовжила роботу засідання заступник директора з НВР Бабіта О.Ю., яка проінформувала колег, що згідно з річним планом роботи ліцею проведено вивчення стану викладання навчальних предметів: «Українська мова і література», «Математика», «Історія України», «Біологія», «Географія» у випускній групі. Воно здійснювалося за такими напрямами: навчально-виховна робота (планування, виконання навчальних програм, реалізація рекомендацій з викладання, системність викладання, формування в здобувачів освіти умінь і навичок, дотримання критеріїв оцінювання, використання методів, прийомів і засобів навчання); результати навчання, якість знань, умінь і навичок випускників. Результати вивчення стану викладання навчальних предметів у випускній групі завершено та проаналізовано.

В онлайн-зустрічі взяли участь 22 педагоги освітнього закладу.
Упродовж роботи педагогічної ради панувала творча та доброзичлива атмосфера, яка сприяла активності всіх учасників педагогічної ради, які долучилися до засідання в режимі онлайн!

 

пед2 пед3 пед4 пед5

Прокоментувати: