VT Animal - шаблон joomla Видео

72a1434b27e888ebb2ec72ea743f4130

 

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ОФІЦЕРОМ ГРОМАДИ

 

12 квітня 2021 року відбулась робоча зустріч директора ліцею - Кулієвич О. М., заступника директора з навчально-виховної роботи – Бабіти О.Ю. та викладача правознавства Молнар Й.Й. із офіцером громади – Якимчук Володимиром Петровичем щодо планування спільної співпраці.

У ході зустрічі обговорено нагальні питання щодо співпраці у вихованні молоді громади в правомірному полі. А саме, направлення максимуму зусиль для протидії домашнього насильства, попередженню випадків булінгу серед здобувачів освіти та педагогічних працівників, випадків правопорушень молоді, активізації рейдових перевірок учнів, які часто пропускають заняття без поважних причини та інші стратегічні питання.

Адміністрація та колектив закладу освіти спільно із представниками правоохоронних органів вже найближчим часом має на меті втілювати спільно заплановані заходи у формі тематичних індивідуальних та групових бесід, годин спілкування, опитувань, анкетувань та інших сучасних форм роботи.

Щоб унеможливити насильство та створити безпечне освітнє середовище, кожен учасник освітнього процесу повинен мати уявлення не тільки про те, що вважають насильством, але як мінімізувати ризики та небезпеки і створити умови для внутрішньої безпеки.

 

photo 2021 04 12 14 03 01 photo 2021 04 12 14 03 04

Прокоментувати: