VT Animal - шаблон joomla Видео

social 1617615185 safe internet2 0

 

ЗАВЕРШИВСЯ ІНТЕРАКТИВНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ 2.0»

 

Завершився інтерактивний Всеукраїнський конкурс «Безпечний Інтернет 2.0», який проводився на платформі «На урок». Він об'єднав всіх, хто користується Інтернетом та допоміг здобувачам освіти отримати максимум користі від часу, проведеного за комп'ютером.

Головною метою конкурсу було нагадати учням про необхідність інформування про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в Інтернеті,  допомогти засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні. В основі завдань — не шкільна програма з інформатики, а цікаві та важливі питання, з якими стикається кожен, хто користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в Інтернет.

У Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет 2.0» взяли участь 40 другокурсників із професій : «Кухар» та «Пекар, кондитер». Здобувачі освіти, які виконали правильно більшість завдань, отримали дипломи. Це Зелді Андріана - Диплом ІІ ступеня; Андрашко Ніколетта - Диплом ІІІ ступеня. Всі інші учасники отримали сертифікати про участь в конкурсі.

Вчитель інформатики: Пляцко Н.В.

 

пл андр агій стег

Прокоментувати: