VT Animal - шаблон joomla Видео

Перша пекарня 2

 

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ТРИВАЄ

 

         Хлібопекарна промисловість — одна з найбільших галузей харчової промисловості, підприємства якої виробляють різні види хлібопекарських виробів із продовольчого борошна : хліб та булки різних сортів, пиріжки, борошнисті кондитерські печива тощо.

       До початку 1920-х років в Україні хлібопекарна промисловість не існувала. Потреби населення у хлібопекарських виробах задовольнялося переважно домашнім виготовленням . Пекарні, що діяли головним чином у великих та середніх містах були дрібні, засновані на ручній праціта кустарних  підприємствах. Перший великий хлібозавод було збудовано в Одесі в 1930 році. Пізніше введено в дію хлібозаводи в КиєвіХаркові, а згодом і в усіх містах.

      Хлібопекарська промисловість сьогодення розширена та розвинута , як в асортименті виробів так і в різноманітності обладнання, яке полегшує виробництво та покращує умови праці. В таких досконалих покращених умовах проходять виробничу практику наші здобувачі освіти групи № 33(А) з професії «Пекар, кондитер», які виготовляють різноманітні борошняні вироби, начинки, наповнювачі та оздоблюючі елементи. Майбутні випускники працюють організовано, злагоджено, володіючи навчальним матеріалом , практичними навичками та дотримуються правил техніки безпеки праці. Роботодавці задоволені, адже, це їхні майбутні висококваліфіковані працівники.

Майстер в/н: Мелешинська Н.І

 

изображение viber 2021 05 21 13 48 41 изображение viber 2021 05 21 13 48 42 изображение viber 2021 05 21 13 48 4265454

Прокоментувати: