VT Animal - шаблон joomla Видео

вебунар 8

 

ОБМІН ДОСВІДОМ ІЗ КОЛЕГАМИ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ УКРАЇНИ

 

26 травня 2021 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти Запорізької області організовано та проведено всеукраїнський вебінар на тему: «Профорієнтаційні «родзинки»».

Серед учасників заходу - представники різних областей: Запоріжської, Луганської, Дніпропетровської, Херсонської, Тернопільської, Вінницької, Черкаської. Закарпатську область представляла заступник директора з навчально-виховної роботи Берегівського професійного ліцею сфери послуг – Бабіта Оксана Юріївна.

Зустріч стала унікальною можливістю для обміну досвідом щодо організації та втілення профорієнтаційної роботи в умовах пандемії. Оксана Юріївна розповіла учасникам вебінару про заходи, які проходили в сучасній геймерській формі в рамках проведення Дня Відкритих ДверейБерегівського професійного ліцею сфери послуг. Складання пазлів, розгадування загадок, робота на інтерактивній дошці, саме так гості ліцею знайомились з професіями, яким навчають у нашому закладі освіти та перевагами професійної (професійно-технічної) освіти. Унікальною можливістю сталадля них практична робота в кухні-лабораторії ліцею з опанування навичок роботи з прісним тістом.

Учасники вебінару мали можливість поділилися своїм досвідом профорієнтаційної роботи, який показав певні результати у тематичних зустрічах з випускниками закладів загальної середньої освіти. В дискусії вдалось обговорити перешкоди, з якими зіштовхувались та шляхами вирішення труднощів, які виникалив ході організації даної форми роботи.

В результаті, кожен почерпнув для себе багато корисного та цікавого, подолав певні побоювання стосовно тої чи іншої форми профорієнтаційної роботи, відшукав відповіді на певні питання та знайшов творчих однодумців для спільної співпраці між педагогічними колективами закладів професійної (професійно-технічної) освіти України.

Адміністрація ліцею

 

вебінар 2 вебінар 3 вебінар 4 вебінар 6

Прокоментувати: