VT Animal - шаблон joomla Видео

news 46565 ukr olimp5

 

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД

 

Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови та літератури проводиться щороку серед учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів. У змаганні взяли участь студенти перших та других курсів з професії «Пекар, кондитер» та «Кухар».

Для всіх учасників – це можливість випробувати свої сили, можливість спілкування з ровесниками, особлива атмосфера змагання інтелекту, розуму, творчих починань.

Олімпіада з української мови і літератури – одна з найпрестижніших. До неї завжди звернута особлива увага, ставляться особливі вимоги. Адже це випробування не тільки вміння правильно розставити розділові знаки, узгодити відмінки. Це ще й екзамен на патріотизм, особистісну зрілість.

Які б професії ви не обрали, де б ви не працювали в майбутньому, вам не обійтися без знання рідної мови.Ми зобов’язані захищати все українське, всі надбання і багатства культури, передані нам предками, історією.

         Традиційно кращі наші знавці рідної мови матимуть можливість продемонструвати свої вміння серед однолітків міста та району вже на ІІ етапі.

Щиро вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури! Пишаємося вами, бажаємо нових нових перемог та творчих злетів!

Викладачі української мови та літератури: Ольга ЛІГОЦЬКА

Світлана МАКАР

 

макар1 макар2 макар3 макар4

Прокоментувати: