VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 12 03 11 13 21 786

 

3 ГРУДНЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

 

 В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» зі здобувачами освіти практичним психологом проведено просвітницький захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначають щороку 3 грудня.

Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня інвалідів –це нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки  завжди, а особливо у цей непростий час.

Це свідчення того, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до осіб з інвалідністю визначає ступінь цивілізованості суспільства.

У цей день ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи. Захищаючи гідності людей з інвалідністю ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок.

Проведений захід до Міжнародного дня інвалідів нагадав підліткам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян України.

Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Не залишайтеся байдужими!

Практичний психолог   Ганна Мельник

 

 

изображение viber 2021 12 03 11 13 21 820 изображение viber 2021 12 03 11 14 45 264

Прокоментувати: