VT Animal - шаблон joomla Видео

         

методична

ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

 

23 грудня 2021 в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг відбулося підсумкове засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та природничо-математичної підготовки за І семестр, на якому обговорили ряд робочих питань.

          Голова метод комісії узагальнила результати проведених директорських контрольних робіт із загальноосвітніх предметів. Продовжили обговоренням шляхів подолання низької успішності здобувачів освіти нашого закладу освіти.

          Викладач української мови та літератури, Лігоцька О.О. ділилась власним досвідом поєднання традицій та інновацій у вивченні  предметів, які викладає.

          Практичний психолог ліцею, Мельник Г.Ю. ознайомила присутніх з психолого-педагогічними умовами подолання низького рівня навчальних досягнень наших учнів.

          Згідно графіку проведення предметних тижнів в січні запланований Тиждень історії та географії. Викладачі даних дисциплін - Мельничук Л.М. та Молнар Й.Й. подали на розгляд комісії план заходів.

          На завершення засідання голова методичної комісії привітала присутніх з прийдешніми святами та побажала всім в Новому році плідної праці та творчих злетів.

Голова методкомісії: Світлана МАКАР

 

изображение viber 2021 12 23 14 38 09 846 изображение viber 2021 12 23 14 38 09 964

Прокоментувати: