VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2022 01 21 10 33 55 102

 

ЄДНАННЯ ЗАРАДИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

З метою формування національної свідомості ліцеїстів, виховання у них почуття патріотизму, з нагоди відзначення 103-річниці Дня Соборності України та утворення Закарпатської області у складі України   в закладі освіти  відбулися заходи, які пройшли під знаком єднання українського народу з гаслом «Єдина і неподільна Україна».

Сьогодні соборність не обмежується лише ідеєю збирання етнічних земель у рамках національної держави, а передбачає також духовне єднання всього населення країни незалежно від національностей.

21 січня в групі 13 з професії "Пекар, кондитер" був  проведений виховний захід на тему: «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг».

Основною метою проведення заходу було: поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України; прищеплювати повагу та любов до України; виховувати національну свідомість та почуття гідності, любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасності; ознайомити з цікавими фактами про Україну; викликати інтерес до вивчення історії України, культурних надбань українського народу та поваги до державної атрибутики.

Здобувачі освіти, попрацювавши із різними джерелами інформації, наводили історичні факти такої важливої події, як становлення української нації.

Було переглянуто відеофільми «Шляхами незалежності»та «Злука».

Учасники освітнього процесу прийшли до висновку, що єдність людей і спільність їхньої мети відкриває шляхи до перемоги, до світлого майбутнього нашої держави.

Ми – Україна!Ми – патріоти! Ми – єдині!

Викладач історії: Людмила МЕЛЬНИЧУК

изображение viber 2022 01 21 10 32 23 803 изображение viber 2022 01 21 10 33 21 365

Прокоментувати: