VT Animal - шаблон joomla Видео

 

001ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА

Зі здобувачами освіти практичним психологом ліцею проведено годину спілкування в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями.

Відзначаючи цей день, прогресивне людство засвідчує, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до них визначає ступінь цивілізованості суспільства. І саме вони вимагають до себе підвищеної уваги. Ліки, продуктові набори, пільги на медичне обслуговування, пенсії і дотації, спеціально оснащені будівлі, транспорт – це все потрібно людині з обмеженими можливостями.

Але не будемо забувати про головне –  найбільше, чого потребують такі люди – це наша увага та розуміння. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей із вадами здоров`я, і не тільки в цей день, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть співгромадяни, які потребують нашої допомоги та уваги.

Практичний психолог Ганна МЕЛЬНИК

 

21 26

Прокоментувати: