VT Animal - шаблон joomla Видео

 

9ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ З ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ!

В рамках роботи "Центру розвитку кар'єри" на базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР реалізовано тематичний освітньо-виховний проєкт "Від зернини до хлібини " для учнів початкової ланки Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст та ІЛЬНИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ.

Під час зустрічі малеча ознайомилась з послідовністю процесів вирощування хліба. Вони зрозуміли, що хліб - найцінніший продукт і для його одержання потрібно докласти багато зусиль. Діти закріпили знання про продукти харчування, які виготовляють із борошна та ознайомились з куточком міні-музею хліба.

Під час практичного туру з захватом формували різні види хліба (пшеничний, кукурудзяний, житній), оздоблювали, проявляючи фантазію, а потім, смакували виробом, випеченим власноруч.

В ролі наставників виступали учні I-го курсу з професії "Пекар". Спілкування у форматі "питання-відповідь" дало можливість школярам пізнати особливості професії "Пекар". Такі зустрічі є частиною ранньої профорієнтаційної роботи. На завершення спілкування - традиційний майстер клас з приготування піци.

Тридцять пар допитливих оченят та вправних рученят заряджали лабораторії ліцею позитивом та вірою в майбутнє, адже, в серці кожної дитини через любов до хліба виховується любов і повага до рідної землі.

 

1 2 6
4 3 5
     

Прокоментувати: