VT Animal - шаблон joomla Видео

 

imgbigВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ІСТОРИЧНИХ ЕСЕ "ГЕРОЇ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ: ДОСЛІДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ В СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЯХ ХХІ СТ." ІМЕНІ РОМАНА РАТУШНОГО

Всеукраїнський конкурс історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України» - це визначальна подія для тих, хто прагнув розкрити героїчні сторінки української історії.

Здобувачі освіти КЗ «Берегівського професійного ліцею сфери послуг» ЗОР також поділилися своїм баченням про роль особистості в буремних подіях сучасної України, спробували відтворити історичний портрет борців ХХІ ст. за незалежність Батьківщини. Описати на сторінках своїх творів боротьбу українського народу у відстоюванні незалежності та соборності України в ХХІ ст., включно з Помаранчевою революцією 2004 р., Революцією Гідності 2013–2014 рр. та російсько-українською війною 2014–2024 рр.

Такий конкурс є не тільки важливим інструментом для вивчення і визнання внеску героїв України в боротьбу за незалежність, але і сприятиме формуванню національної ідентичності та почуття патріотизму у молодого покоління.  

Викладач української мови: Ольга ЛІГОЦЬКА

 

Староста Шанта 10 11

Прокоментувати: