VT Animal - шаблон joomla Видео

 

30СУЧАСНІ ВИКЛИКИ У РОБОТІ ЗП(ПТ)О З НАДАННЯ

ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ДОРОСЛОМУ НАСЕЛЕННЮ

20 березня 2024 року на базі нашого закладу освіти, відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, відбувся навчальний семінар для педагогічних працівників громадського харчування «Сучасні виклики у роботі ЗП(ПТ)О з надання освітніх послуг дорослому населенню».

Оксана Кулієвич, директор ліцею, ознайомила учасників заходу із досвідом роботи педагогів із слухачами короткострокових курсів для здобуття часткової кваліфікації з професії офіціант. Вона розповіла про ефективність та результативність навчання слухачів за програмою «Випікання хліба та хлібобулочних виробів» у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізовує ГО «Міжнародна фундація розвитку» за підтримки USAID «Економічна підтримка України».

Валентина Бритвак, заступник директора з навчально-виховної роботи, викладач спеціальних дисциплін, представила та детально знайомила колег із основними етапами розроблення короткострокових навчальних програм.

Із Регіональною програмою Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року в Закарпатській області та Типовою освітньою програмою професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії кухар за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти» познайомила учасників Ольга Слюсарєва,директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

 

 

31 33 34 32

 

 

Прокоментувати: