VT Animal - шаблон joomla Видео

SAM 6508

 

Актуально та змістовно

Актуальним та змістовним було чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування, яке було проведено 22 лютого 2018р., відповідно до плану роботи.

В ході засідання були заслухані творчі звіти майстрів виробничого навчання: Маргітич М.В. «Впровадження сучасних технологій на уроках виробничого навчання», Блискун Н.М.  «Активізація творчої, пізнавальної та пошукової діяльності учнів на уроках». Вони ділились досвідом, набутими розробками та напрацюваннями в міжатестаційний період. Зокрема, поділились цікавою інформацією, про яку були проінформовані на курсах підвищення кваліфікації минулого тижня - це перехід на дуальну форму навчання.

Старший майстер Молнар М.М. ознайомила ще з одним актуальним питанням - новими стандартами професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Кондитер» та «Офіціант», які були затверджені наказом № 1691 Міністерства освіти і науки України від «27» грудня 2017 р. і ґрунтуються на основі компетентнісного підходу та структуруються за модульним принципом. На основі нових стандартів повинні розробитись навчальні плани та програми вже на 2018 –2019н.р., з урахуванням потреб роботодавців галузі сучасних технологій та новітніх матеріалів.

Також, були представлені, обговорені та схвалені методичні розробки викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання, тестові завдання для проведення олімпіади з предмета «Охорона праці».

Голова методичної комісії:Бритвак В.Ю

 SAM 6510 SAM 6512  SAM 6515  SAM 6518 

Прокоментувати: