VT Animal - шаблон joomla Видео

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ На засіданні методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування голова Наталія БЛИСКУН узагальнила роботу Тижня спецдисциплін, який проходив у закладі освіти з 22 по 26 квітня. Серед питань засідання методичної комісії розглянуто детальні програми та переліки кваліфікаційних пробних робіт з професії пекар, кондитер, офіціант, для проходження здобувачами освіти групи №13,23, 1 виробничої практики. На завершення…

ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ «ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ»

  ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ «ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ» Сьогодні у групі № 22 « Кухар, офіціант,бармен» відбулась виховна година на тему «Чорнобильська трагедія». 26 квітня 1986 року...В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Територія міста Прип'ять досі вважається…

БЕНКЕТИ ТА ЇХ ОРГАНІЗАЦІЯ

  БЕНКЕТИ ТА ЇХ ОРГАНІЗАЦІЯ      Бенкет — це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якоїсь особи або події. Існує два види бенкетів: офіційний, неофіційний. Організація бенкету включає прийом і оформлення замовлення, підготовку до проведення та обслуговування.      Так, сьогодні 26 квітня, в рамках Тижня спецдисциплін у групі №22 з професії «Кухар, офіціант, бармен» викладачем спецдисциплін Христиною Райко проведений відкритий урок на тему: «Види бенкетів, особливості їх…

26 КВІТНЯ – ЧОРНОБИЛЬ: 38 РОКІВ ПАМ’ЯТІ…

  26 КВІТНЯ – ЧОРНОБИЛЬ: 38 РОКІВ ПАМ’ЯТІ…        Тридцять восьмий рік поспіль українці збираються 26-го квітня до пам’ятних знаків у всіх куточках держави аби віддати шану загиблим чорнобильцям й тим, хто досі серед нас. Немає такого регіону в Україні, де б «Чорнобильська Мадонна» не зачепила мешканців своїм крилом біди, наслідки аварії й досі відчувають мешканці блакитно-жовтого краю.        З нагоди роковин Чорнобильської катастрофи здобувачі освіти під керівництвом бібліотекаря закладу…

ДІЛОВИЙ СТИЛЬ У РОБОТІ БАРМЕНА

  ДІЛОВИЙ СТИЛЬ У РОБОТІ БАРМЕНА        На відкритому уроці «Етика та етикет у ресторані», проведеного в рамках Тижня спецдисциплін, здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з викладачем Мельник Г.Ю. розглядали та обговорювали якості сучасного бармена, його діловий стиль у роботі.        Бармен — це обличчя й честь, руки, ноги й мозок закладу. Від нього залежить дуже багато чого. Тому задля бездоганного володіння професійною складовою своєї роботи барменові…

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА: ПРАВИЛА, ЯКІ МОЖУТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ

  ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА: ПРАВИЛА, ЯКІ МОЖУТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ Пожежна безпека є надзвичайно важливою складовою нашого повсякденного життя. Важливо бути обізнаним з основними принципами пожежної безпеки та вживати необхідні заходи для захисту від пожежі, знати алгоритм дій при виникненні загорання. Саме тому, 25 квітня, працівниками Берегівського РУ ДСНС Закарпаття, проведено загальну тренувальну евакуацію на подвірʼя закладу освіти на випадок пожежі. Рятувальники провели тренінг, на якому здобувачі освіти дізнались про основні правила та дії у разі пожежі…

НАВЧАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ

  НАВЧАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ 25 квітня представниками Берегівського РУ ДСНС Закарпаття та інструктором з підготовки населення до національного спротиву Юрієм Дувалко проведено інформаційно-просвітницький захід на тему «Попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів». Фахівці детально довели присутнім інформацію про небезпеку, яку несуть міни та вибухонебезпечні предмети, проінструктували щодо дій у випадку їх виявлення. Також розповіли учасникам освітнього процесу про те, як можна зрозуміти, що це небезпечна знахідка. Адже це…

ОСНОВНА ПЕРША СТРАВА УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ

  ОСНОВНА ПЕРША СТРАВА УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ На уроці «Технологія приготування їжі» здобувачі освіти групи №12 з професії «Кухар» вивчали тему «Борщі: характеристика, загальні правила приготування». Борщ — рідка страва, що вариться з різноманітних овочів і має безліч варіантів приготування. Це основна перша страва української кухні, яку готують в усіх її регіонах і яка набула міжнародного визнання. Учасники відкритого уроку дізналися, що в українській кухні існують три різновиди традиційного борщу: перший -…

«ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ»

  «ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ» З метою формування інформаційного простору, пов'язаного з уявленнями учнів про поняття "успіх у професії" і розвиток мотивів самоактуалізації, з учнями першого курсу проведено тренінг на тему: «Як досягти успіху в професії». Завдання тренінгу: формування в учнів уявлень про поняття "успіх", чинниках, що визначають успішність людини в житті, активізація мислення учнів, формування позитивної установки на професійне майбутнє, актуалізація прагнення до самовдосконалення і саморозвитку, усвідомлення власної…

ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ГІГІЄНА В ПРОФЕСІЇ КУХАР»

  ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ГІГІЄНА В ПРОФЕСІЇ КУХАР» В рамках Тижня спеціальних дисциплін, у групі №12 Кухар проведено позакласний захід "Гігієна в професії кухар". В заході взяли участь дві команди: "Переможці" та "Кулінарна еліта". Кожна команда мала за завдання продемонструвати свої знання з гігієни в кулінарній сфері та вміння працювати в команді. Кожне правильне виконання завдання приносило команді певну кількість балів.Тур за туром учасники змагалися у вікторині, кулінарному крокодилі, що зайве на…

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТУР 3 ОШБр

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТУР 3 ОШБр 24 квітня в заклад з інформаційним туром завітали бійці 3-ї окремо штурмової бригади. Здобувачі освіти мали змогу дізнатись про шлях створення бригади та особливий дух "азовського братерства". Військовий з позивним "Тренер" розповів про свій шлях в бригаді, будні побратимів та відповів на запитання які виникли.  Також представник всеукраїнської організації націоналістів "Центурій" проінформував про  довійськову підготовку молоді в центрах організації.    

РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ

  РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ В рамках Тижня психології зі здобувачами освіти 1-го курсу практичним психологом проведено тренінгове заняття на тему: «Регуляція емоційного стану». Учні мали можливість спостерігати за зовнішніми виявами емоційних переживань, співвідносити назви емоцій з їх зовнішніми проявами, проектувати внутрішні переживання. Підлітки ознайомилися з різноманітними техніками експрес-регуляції емоційного стану (малювання свого настрою), способам управління диханням, управлінням тонусів м’язів. В кінці заняття кожен учасник мав змогу висловити свою думку про…