VT Animal - шаблон joomla Видео

IMG 8239

 

ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА

Щоб іти нога в ногу з часом, учням з професії «Кухар» доводиться що дня багато працювати – здобувати нові знання та вміння кулінарного мистецтва.

На чергових уроках виробничого навчання вони дізнаються секрети приготування страв з риби. Страви з риби є поширеною стравою серед населення. Існує багато способі їх приготування. Ось це наразі і вивчають учні на уроках виробничого навчання.

Під час уроку учні працюють самостійно, з відповідальністю відносяться до роботи,знаходять вихід із складних ситуацій, дотримуються технології приготування страви, закріплюють знання та вміння з технології приготування страв з риби, правил техніки безпеки при роботі на кухні та особистої гігієни кухаря.

Готуючи страви учні працювали злагоджено,вміло та відповідально. Страви приготували смачно,якісно. При презентації виявили свою фантазію, індивідуальні здібності. Особливо хочеться відмітити роботи таких учнів, як Діани Кінденко, Крістіни Жолобак,Еріка Легещич, Анни Турані, Беати Надь, Віталіни Білкей, Вівієн Граніло.

Майстер в/н Деяк У.П.

IMG 8235 IMG 8236 IMG 8237 IMG 8247

Прокоментувати: