VT Animal - шаблон joomla Видео

50790029 2218354945153013 42901672405499904 n

 

ВЕБІНАР З ІНСПЕКТОРАМИ З КАДРІВ ТА МЕТОДИСТАМИ

ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ

                                                                             

23. 01 2019 року відбувся вебінар з інспекторами з кадрів та методистами закладів професійної (професійно-технічної) освіти, який проводився НМЦ ПТО Закарпатської області. Методист та в.о. інспектора кадрів нашого закладу освіти отримали корисну інформацію щодо складання розгорнутих списків педагогічних працівників, які складаються щорічно і надаються для узагальнення у НМЦ ПТО Закарпатської області.

        Войченко Л.П. – методист НМЦ ПТО у Закарпатській області доступно, із наведенням прикладів розповіла як правильно заповнювати таблиці кількісних показників складу педагогічних працівників, які складаються кожного року. Також вона наголосила, що у кожному закладі професійної (професійно-технічної) освіти має бути створена єдина база даних про кадрове забезпечення педагогічними працівниками.

        У цьому році інформаційно-аналітичним кабінетом НМЦ ПТО створена нова комп’ютерна база даних про кадрове забезпечення ЗП(ПТ)О. Навчально-методичним центром уже введені дані про педагогічні кадри у програму на основі аналізу розгорнутих списків педагогічних працівників, які подавалися на 01 вересня 2018 року. Ця база буде оновлюватися щорічно на основі звітів ЗП(ПТ)О.

                                                                                          

          Методист: Ролдугіна М.В.

В.о. інспектора з кадрів: Цікала О.Л.

Прокоментувати: