VT Animal - шаблон joomla Видео

original 2 640x394

 

УРА! КАНІКУЛИ!

 

Добіг до кінця навчальний рік. Учні групи №21 і№ 22 у п’ятницю завершили навчання у стінах нашого закладу освіти. Останній тиждень для них був самим важким. Адже,  більшість учнів шкіл вже відпочивають, а наші здобувачі професійної освіти, ще вивчають загальноосвітні дисципліни.

        У п’ятницю проведено підсумкову виховну годину для учнів цих двох груп, на якій класні керівники, майстри виробничого навчання та психолог ліцею звернули увагу на основні правила поведінки учнів у літній період, техніку безпеки та життєдіяльності на канікулах та на користь оздоровлення - саме влітку.

         Адже всім відомо, що літо — це такий період, коли у природи постійне свято. А на святі заведено дарувати подарунки. Суниця, чорниця, малина, полуниця, гриби й овочі, жито й пшениця, чудові фрукти — смачні та корисні в літа дари. Тому, треба ласувати овочі і фрукти, які дарує нам природа літом. Ще чим радує літо — це відмінною погодою, сонячними, довгими днями, теплими ночами та захопливим проведенням часу: купанням, риболовлею, іграми, прогулянками до лісу, подорожами у гори.

Тож беріть від літа море позитиву, поки є час і можливість!

Практичний психолог А.Мельник

Прокоментувати: