VT Animal - шаблон joomla Видео

        IMG 8785

   ВЧИМОСЯ ГОТУВАТИ ГАРЯЧІ НАПОЇ

  

  Гарячі напитки – прекрасний привід зібратися у затишному домі, запросити друзів і рідних, щоб провести душевні теплі розмови.

 Коли на вулиці холодно та похмуро і морозний вітер дмухає в обличчя. Саме тоді і хочеться зігрітися чашкою гарячого чаю, або ароматної кави , що повертає нас до ритму дня.

             Ароматна щойно зварена кава здатна зарядити бадьорістю на цілий день, зігріти в негоду і підняти настрій. Гарячий шоколад – казковий напій дитинства не лише зігріває в похмуру погоду, але й підніме настрій і стане прекрасним доповненням у холодні дні. Чай вгамовує спрагу, знімає м’язову   і нервову втому, поліпшує почуття бадьорості.

            Саме гарячі напої і готували учні групи № 32 з професії «Кухар» на уроці виробничого навчання – кава по - закарпатськи, кава чорна з вершками, кава «Глясе», чай, какао з молоком, гарячий шоколад, капучіно. Під час уроку вони дізналися багато нового та цікавого. Прислухавшись до порад майстра, всі працювали злагоджено, з великим задоволенням та впорались з поставленим перед ними завданням.

                 Сподіваюсь, що знання отримані у стінах ліцею вони будуть використовувати у подальшій роботі на підприємствах громадського харчування по завершенню навчання.

                                  Майстер в/н У.П. Деяк

 

IMG 8787 IMG 8789 IMG 8796

Прокоментувати: