VT Animal - шаблон joomla Видео

content 1210 3

 

ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ: «STOPБУЛІНГУ»

SCHOOL BULLYING CAMPAIGN

На сьогодні у світі залишається критичною проблема насильства і, зокрема, булінгу – цькування та проявів агресії до особистості з метою її принизити. Сотні мільйонів дітей та молодих людей у кожному куточку планети страждають від їх проявів з боку інших людей – сторонніх і навіть рідних. Чи існувала ця проблема раніше або ж виникла як побічний ефект від глобалізації? Насильство в сім’ї, цькування в школі, агресія в соціальних мережах – теми, які люди воліють оминати під час розмови за філіжанкою кави. Утім, проблема від цього аж ніяк не зменшується, і все частіше ми спостерігаємо невтішні наслідки ігнорування насильства у суспільстві.

Сьогодні, ми провели опитування у групі №13 з професії «Пекар,кондитер». За результатами опитувань 25% учнів відповідають ствердно на питання: «Чи траплялись з Вами насильства фізичного або емоційного типу» -ТАК!

Здебільшого, насилля проявляються у сім`ї. Також більшість відповіли на питання «Побачивши насилля наочно що би Ви вдіяли?»- проігнорували. Тобто першокурсники бояться йти наперекір і втрутитися та заподіяти насиллю.

На жаль, результати невтішні. Тому класний керівник та майстри виробничого навчання звернули на це увагу та будуть щоденно проводити виховні бесіди на цю тему. А також, учні, у яких виявлено проблеми стосовно боулінгу - направлені на індивідуальні бесіди з практичним психологом ліцею Мельник Г.Ю.

Класний керівник: Перинець Т.В.

Прокоментувати: