VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 04 22 13 56 20

 

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

В РАМКАХ ТИЖНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 

Минулого тижня у нашому закладі освіти проведено різноманітні заходи з профорієнтаційної роботи в рамках Тижня відкритих дверей.

Першими гостями Берегівського професійного ліцею сфери послуг стали учні 4-Б класу Берегівського ліцею ім. Ф.Потушняка. В геймерській формі, а саме, складанням пазлів, розгадуванням загадок, роботою на інтерактивній дошці школярі ознайомились з професіями, яким навчають у нашому закладі освіти та з перевагами професійної (професійно-технічної) освіти. Унікальна можливість самостійної роботи в лабораторіях ліцею та опанування навичок роботи з прісним тістом надала учасникам заходу спробувати себе у ролі шеф-кухарів. Малеча зарядилася позитивними емоціями та враженнями на цілий день.

Наступного дня проведено зустріч із здобувачами освіти загальноосвітніх шкіл міста Берегове середньої ланки. З ними обговорили переваги професійної (професійно-технічної) освіти, ознайомили із переліком затребуваних робітничих професій, визначивши схильність до обраної професії. Практичні навики наші гості мали можливість отримати у кухні-лабораторії, декоруючи на свій смак та розсуд кондитерські вироби, а саме, основних елементів CandyBar: желейно-пудингових десертів, бісквітних лолі попів, цукерок, міні тістечок та тортиків.

На завершення Тижня відкритих дверей 15 квітня Берегівським професійним ліцеєм сфери послуг спільно з Берегівською філією Державного центру зайнятостіпроведено інформаційну сесію онлайн «Робітнича кваліфікація як крок у омріяне майбутнє». Представник Берегівської філії Державного центру зайнятості ознайомила учасників заходу з перевагами навчання у професійних закладах освіти, з переліком робітничих професій, за якими кількість вакансій є найбільшою за професійними групами, заробітними платами у вакансіях тощо. Продовжила онлайн зустріч заступник директора з НВР Бабіта О.Ю., яка розповіла про умови навчання саме у нашому закладі освіти та презентувала Локації професій: «Пекар, кондитер», «Кухар», «Швачка, кравець», «Офіціант, бармен».

Тож, чекаємо всіх бажаючих на навчання у Берегівський професійний ліцей сфери послуг!

 

изображение viber 2021 04 22 13 54 08 изображение viber 2021 04 22 13 54 47 изображение viber 2021 04 22 13 55 16 изображение viber 2021 04 22 13 55 46
 465684 656545 

Прокоментувати: