VT Animal - шаблон joomla Видео

іппппппппп

 

ЧУЖОГО ГОРЯ НЕ БУВАЄ...

 

     14 травня Україна вперше відзначатиме День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни. Цей пам’ятний день встановлено постановою Верховної Ради від 02.02.2021р.

   Викладачем історії Мельничук Л.М. в групі 22 за професією "Кухар" проведено годину скорботи на тему: «Трагедія, історія, пам'ять». Були обговорені історичні факти, які увійшли в історію як трагедія ХХ століття та передали всю глибину трагізму приречених на смерть людей. Страхітлива політика терору проти євреїв в окупованій Україні знищила їх як соціальнокультурну й етнорелігійну спільноту.

   Історія Другої світової війни німецько-комуністичної війни показала, що за євреями пішли з життя мільони українців та інших слов'янських народів.

Пройшовши через страхіття на Сході України, українці як ніхто інший розуміють біль єврейського народу. Ми зобов'язані не допустити повторення пекла в майбутньому.

   Виховання патріотичних почуттів, шанобливе ставлення до героїчного минулого нашого народу викладають ці історичні події.

Пам'ять про героїв, які віддали свої життя в ім'я України, сьогодні закликає нас до єдності, до почуття патріотизму, любові до Батьківщини.

Українські воїни, які віддають своє життя, за право жити у вільній демократичній державі, завжди житимуть в наших серцях.

Викладач історії: Мельничук Л.М.

 

изображение viber 2021 05 14 11 05 02 изображение viber 2021 05 14 11 07 05 изображение viber 2021 05 14 11 07 15

Прокоментувати: