VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 09 17 13 46 46 755

 

«ВПЛИВ ТЮТЮНУ НА ОРГАНІЗМ ПІДЛІТКА»

 

Зі здобувачами освіти першого курсу з професії «Кухар» проведено годину психологана тему:  «Вплив тютюну на організм підлітка»

Актуальність теми зумовлена тим, що вона є основною проблемою, яка потребує рішучих профілактичних дій. Ранній початок вживання тютюну є передвісником появи проблем, пов’язаних з наркотиками і алкоголем.

Цигарка – наче не схожа на зброю, але щорічно вбиває 5 мільйонів людей. Щороку від хвороб, пов’язаних з тютюнопалінням, помирає 120 тисяч наших громадян.

Після перегляду фільму «Шкідливість паління» та «Чи безпечні електронні сигарети та кальян» учасники освітнього процесу мали можливість отримати повідомлення про міфи (хибні твердження ) та факти про паління. Отримані знання про паління та його вплив на організм людини допоможуть уникнути небезпеки. Кожен підліток мав можливість усвідомити наслідки та ризики здоров’ю від паління.

Разом з групою здобувачів освіти було запропоновано ряд рекомендацій своїм одногрупникам, які палять:

-  уникати компаній курців

-  уникати азартних ігор

-  робити дихальні вправи

-  за кожен відвойований день хвалити себе

-  посміхатися самому собі перед дзеркалом

Підсумок години спілкування – психологом проведено анкетування «Твоє ставлення до тютюнопаління», де більшість респондентів групи вважають вживання тютюнових виробів серйозною проблемою для здоров’я, негативно ставляться до тютюну, вважають, що потрібно розмовляти з однолітками, про шкідливість тютюнових виробів.

Адже майбутнє кожного з нас у наших же руках.

Практичний психолог А.Мельник

 

изображение viber 2021 09 17 13 46 49 013 изображение viber 2021 09 17 13 46 47 018

Прокоментувати: