VT Animal - шаблон joomla Видео

den pohiliy 3

 

ШАНУЄМО ТА ПОВАЖАЄМО СТАРІСТЬ

 

Початок жовтня приносить нам свято,яке шанується у світі та Україні - Міжнародний день людей похилого віку. У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. 

Здобувачі освіти І курсу під керівництвом класних керівників - Писаренко Л.П та Бритвак В.Ю., вирішили запустити флешмоб та проголосити на увесь світ про свою любов та шану до найрідніших та любимих їхні дідусів та бабусь.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Заступник директора з НВР: Оксана БАБІТА

 

Прокоментувати: