VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 10 29 14 52 13 434

 

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ФІЗИКИ

 

Освіта відіграє важливу роль у формуванні загальної культури підростаючого покоління, його світогляду, сприяє естетичному вихованню здобувачів освіти, розумінню краси навколишнього світу, розвиває уяву, просторове, аналітичне та логічне мислення, стимулює розвиток інтелектуальних здібностей учасників освітнього процесу. Одним із найбільш важливих факторів успіху при вивченні фізики є інтерес до предмета, формуванню якого, зокрема, сприяє проведення тематичних предметних тижнів, що забезпечують не лише залучення учнів до поглибленого вивчення фізики в межах ліцейного курсу, а й сприяють розвитку особистісних якостей, активізації розумової діяльності, розвитку творчих здібностей здобувачів освіти.

Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять фізикою розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із фізики у повсякденному житті, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети з 25 жовтня по 29 жовтня 2021 р. в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг було проведено тиждень фізики викладачем Оленою КОНОПЛІН. У проведенні тижня були задіяні здобувачі освіти 12, 22, 13, 23, 33 груп, які були учасниками різних видів змагань. Зокрема, в 13 групі проведено урок «Фізика = кросворди», який відбувся на хмарній платформі ZOOM.

Розпочався тиждень  виготовленням стінгазети у фойє ліцею та ознайомленням плану проведення тижня фізики.

27 жовтня відбувся урок «Фізика = кросворди» у групі №12 з професії «Кухар», де найкращим гравцем виявилася Онисько Олександра, яка отримала максимальну кількість балів - 5.Викладач у процесі проведення заходів знайомила здобувачів освіти з  Phetсимуляціями, за допомогою яких вони будуть працювати і надалі.

Цього ж дня відбувся позакласний захід з фізики «Останній герой» в групі №33 з професії «Пекар, кондитер, на якому учні відповідали на питання, розгадували загадки та розв’язували задачі. По закінченню заходу перше місце виборола Зелді Андріана.

            29 жовтня відбувся відкритий  виховний захід з фізики «Фізика у професії кухаря», в якому приймала участь 22 група 
з професії «Кухар».
Учасники команд показали свої знання з предмету та вміння працювати. Здобувачі були активними учасниками пізнавальних конкурсів. Перше місце посілаОнофрійчук Софія.Цього ж дня відбувся виховний захід «Інтелектуальне кафе», в якому приймала участь група №23 з професії «Пекар, кондитер». Перемогу отримала Шкурупій Кристина.

         Кожен захід вирізнявся оригінальністю, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю, відповідав навчально-пізнавальним, розвиваючим та виховним цілям організації освітнього процесу в закладі. Тиждень пройшов на належному рівні. Здобувачі освіти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом. Всі, без винятку,отримали гарні подарунки. Ліцейне життя цього тижня було більш цікавим й насиченим і запам'ятається надовго.

Викладач фізики та астрономії: Олена КОНОПЛІН

 

изображение viber 2021 10 29 14 52 08 099 изображение viber 2021 10 29 14 52 08 413 изображение viber 2021 10 29 14 52 12 179 изображение viber 2021 10 29 14 52 12 961

Прокоментувати: