VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 11 15 13 23 47 365

 

ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ

 

На порозі до фінального кроку, тобто складання державної підсумкової атестації у формі ЗНО, заступник директора з навчально-виховної роботи – Бабіта О.Ю. провела інформаційну годину спілкування зі здобувачами освіти випускних груп.

Присутніх ознайомили з правилами складання ЗНО, термінами реєстрації та проведення; надали покрокову інструкцію подальших дій: від реєстрації до отримання результатів. Також, за допомогою інноваційних технологій: інтерактивної дошки, проектора та персонального компютера показано сайти, де можна знайти достовірну інформацію, яка потрібна для відповідної підготовки до складання іспиту. Зокрема, продемонстровано роботу з офіційними сайтами Івано-Франківського центру оцінювання якості освіти в різних вкладках, а саме, Берегівського професійного ліцею сфери послуг – вкладки: «Діяльність», «Загальноосвітня підготовка», «ЗНО». Здобувачі освіти задавали різноманітні питання, на які отримували конкректні відповіді.

На завершення Оксана Юріївна наголосила на доцільності спроби своїх сил у пробному ЗНО-2022, надала практичні рекомендації щодо продовження навчання у вищих навчальних закладах та побажала успіхів майбутнім випускникам.

Заступник директора з НВР: Оксана БАБІТА

 

изображение viber 2021 11 15 13 23 46 156 изображение viber 2021 11 15 13 23 46 816

Прокоментувати: