VT Animal - шаблон joomla Видео

Берегівський ПЛСП 2

 

ДЕНЬ ДРУГИЙ!!!!!!

 

В рамках проведення тижня професійної (професійно-технічної) освіти за сприянням Центру розвитку карєри здобувачі освіти вкотре мали змогу посплікуватись з власницею пекарні «Сонячний промінь»-Наталією Габор. Пані Наталія є одним з провідних роботодавців нашого закладу освіти, з яким ведеться тісна співпраця.

Власниця поділилась із здобувачами освіти своєю історією успіху, як з простого бухгалтера розпочався її шлях до відкриття своєї власної справи-випічки хліба, і не просто хліба та дріжджових тістечок, а хліба з різного борошна-гречаного, рисового, сорго, випічки без глютена, з різними начинками. Зокрема вона наголосила що все що вони з працівниками створюють-створюється в інтересах споживачів.

Успіх приходить до тих, переконана пані Наталія, хто не боїться долати труднощі, вміє вчасно зорієнтуватись у смаках та потребах сьогодення,   здатен постійно вчитись новому, брати на себе відповідальність, а головне-любити те чим займаєшся, працювати з душею і не зупинятися на досягнутому.

Зустріч відбулась в дружній, невимушеній, цікавій атмосфері, де кожен мав змогу зробити для себе можливо початковий алгоритм для створення своєї справи, або міні план дій по завершенню навчання -для самостійної роботи .

Адже не можна зробити один величезний крок, який тут же забезпечить досягнення потрібної мети. Бо будь яка потрібна мета досягається через безліч дрібних і цілком звичайних кроків.

І на завершення зустрічі однодумців - пекарів звичайно ж не обійшлося без спільної робити випікання хлібобулочної продукції.

 

Прокоментувати: