VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ……

Профорієнтаційна робота продовжується……

DSC01745Так з понеділка 25 квітня 2016 року продовжилися зустрічі представників педколективу ліцею з випускниками загальноосвітніх шкіл Берегівського району, зокрема в с. Гать, с.Гут, с. Яноші.

Під час цих зустрічей учні одержали вичерпну інформацію про робітничі професії, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників, умови вступу і навчання в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг.

На зустрічах наголошувалося на перевагах та перспективах навчання в нашому ліцеї, а саме: досвідчений педагогічний колектив, матеріально-технічна база, різноманітність учнівських спортивних секцій та художніх гуртків, гуртків технічної творчості, учасники яких беруть учать у багатьох конкурсах.

Крім того звертається увага на те, що починаючи з цього навчального року, учні угоромовних шкіл будуть мати змогу вивчати рідну мову та літературу в ліцеї, а також удосконалювати свої знання державної мови.

Учнів також проінформовано про те, що вони мають можливість проходити виробничу практику за місцем проживання,що дає можливість для їх подальшого працевлаштування.

Приємно вразило те, що про наш навчальний заклад добре знають. Учням, які вже визначились із подальшим вступом до нашого ліцею, представники закладу надали більш змістовну інформацію щодо умов вступу.

Мельничук Д.М., методист ліцею

Прокоментувати: