VT Animal - шаблон joomla Видео

photo 2021 12 07 13 53 57

 

ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ І ХІМІЇ РОЗПОЧАТО…

 

   З метою покращення знань учасників освітнього процесу про біологію та хімію, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук з 06 грудня по 10 грудня у нашому закладі освіти проводиться Тиждень біології та хімії.

Основною метою проведення тижня біології та хімії є: звернути увагу на учнів, у яких інтерес до біології і хімії уже сформувався; привернути увагу тих, які не зацікавлені вивченням цих наук; розширити знання здобувачів освіти у різних ділянках цих дисциплін. Крім того, Тиждень біології та хімії може стати тією спільною справою, що згуртує учнівський колектив, допоможе розкрити таланти обдарованої молоді, навчить діяти дружно й організовано.

Розпочали Тиждень у понеділок із завдання, розрахованого на учнів перших курсів - намалювати малюнки на тему «Збережемо довкілля». Останнім часом гостро постає проблема забруднення навколишнього середовища, утилізації і переробки сміття. Забруднення навколишнього середовища являє собою глобальну проблему сучасності, яку регулярно обговорюють в новинах і наукових колах. Підсумки цього конкурсу будуть оголошені у п’ятницю 10 грудня.

7 грудня учні групи № 22 з професії « Кухар» взяли участь у брейн-рингу з біології і екології. Метою проведення брейн-рингу є: узагальнити та закріпити набуті знання з біології та екології; розвивати логічне мислення, спостережливість, кмітливість, винахідливість; формувати почуття любові до рідної краю. Три команди завзято демонстрували логічне мислення та знання з предметів природничо-математичного циклу. Було цікаво не лише учасникам заходу, а й членам жюрі. Конкурс пройшов на одному диханні - цікаво, жваво, весело… На цьому заході кожен мав змогу поглибити та розширити свої знання у вивченні природничих наук.

Викладач біології та хімії: Наталія КОПОЛОВЕЦЬ

 

Прокоментувати: