VT Animal - шаблон joomla Видео

завантаження

 

ВІДКРИТИЙ УРОК З ІНФОРМАТИКИ

 

Згідно ліцейного графіку відвідування відкритих уроків з метою вивчення методів викладання предметів методистом та психологом закладу освіти відвідано відкритий урок з інформатики, проведений Пляцко Н.В. у групі № 22 з професії «Кухар».

Відомо, що для успішного розв’язання будь-якої задачі потрібно чітко визначити послідовність дій. Адже для сучасних кухарів розв’язання задач у професійній сфері їх діяльності – це завжди отримання певних результатів. А процес отримання результатів спирається на спосіб дій і пропонує використання сучасних комп’ютерів, які є універсальними пристроями опрацювання і накопичування даних.

У ході уроку учасники освітнього процесу визначили та засвоїли відомості з основ алгоритмізації та програмування, методи розв’язування задач, виконання та тестування програм, а також основні етапи розв’язання задач за допомогою комп’ютера.

На наступний урок здобувачі освіти отримали практичне завдання – створити блок-схеми з кожного виду алгоритму із власної життєвої ситуації.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

изображение viber 2022 02 22 11 36 16 366 изображение viber 2022 02 22 11 36 16 602

Прокоментувати: