VT Animal - шаблон joomla Видео

photo 2022 02 23 13 11 23

 

ВІДКРИТИЙ УРОК ІЗ БІОЛОГІЇ

 

Природа не знає жодних прав,

їй відомі тільки закони.

Д. Адамс

З метою вивчення методів викладання предметів та роботи педагога в міжатестаційний період методистом та психологом закладу освіти відвідано відкритий урок з біології, проведений Кополовець Н.М. у групі №13 з професії «Пекар, кондитер». Тема уроку: «Віруси, віроїди, пріони. Особливості їхньої організації та функціонування, гіпотези походження вірусів».

Засвоєння нового матеріалу відбувалося за допомогою мультимедійної презентації, при демонстрації якої учасники освітнього процесу розглядали особливості організації та функціонування вірусів, віроїдів, пріонів і гіпотези походження вірусів, вчилися порівнювати віруси, віроїди та пріони, аналізували їхні схожі риси та відмінності.

На завершення уроку викладач, використовуючи таблиці та тести, узагальнила та систематизувала набуті знання здобувачів освіти. Підготувати повідомлення та презентації з тем: «Профілактика вірусних захворювань», «Вірусні захворювання людей», «Вірусні хвороби рослин» - домашнє завдання першокурсникам для закріплення вивченого матеріалу.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

 

Прокоментувати: