VT Animal - шаблон joomla Видео

 

00ПРИГОТУВАННЯ БУТЕРБРОДІВ ВІДКРИТИХ, ЗАКРИТИХ, ПРОСТИХ, СКЛАДНИХ, ГАРЯЧИХ, ЗАКУСОЧНИХ

Тема відкритого уроку виробничого навчання, який проведено у групі №22 з професії «Кухар» Оксаною Кречковською згідно плану роботи методичної комісії викладачів та майстрів професій громадського харчування «Приготування бутербродів відкритих, закритих, простих, складних, гарячих, закусочних». Метою уроку було навчити якісно та правильно готувати бутерброди, правильним прийомам приготування бутербродів та їх подачі, виховувати у учнів почуття професійної гідності, поваги до обраної професії, розвивати творчу активність здобувачів освіти, залучати до пошукової роботи, почуття відповідальності за кінцевий результат своєї праці, творче відношення до роботи.

При поясненні теми уроку майстром виробничого навчання використано презентацію про історію виникнення бутербродів. Оксана Олексіївна зауважила, що зараз бутерброди мають великий попит. Люди звикли готувати бутерброди, тому що вони швидкі у приготуванні, смачні і поживні, являються окрасою столу. Бутерброди повинні мати гарний зовнішній вигляд, приємний аромат і пікантний смак. Тому хліб нарізують скибочками однакової форми (трикутники, прямокутники), на нього акуратно кладуть закуску і прикрашають свіжими овочами, листковими і прямими овочами, кусочками яйця і лимона, маслинами, майонезом або майонезом із корнішонами, калиною чи журавлиною. Подають бутерброди на блюдах, вазах з плоскими краями або мілких столових чи закусочних тарілках, які покривають паперовими серветками. Бутерброди укладають симетрично або у вигляді малюнка.

При проведенні заключного інструктажу присутні переконалися в тому, що другокурсники навчилися якісно та креативно готувати й презентувати бутерброди різних видів.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

01 02 03 04
05 06 07 08
09 010 011 012

Прокоментувати: