VT Animal - шаблон joomla Видео

 

21ПОДАВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК, ГАРЯЧИХ ЗАКУСОК

На даний час зацікавленість кулінарією стала масовою, тому професійні кухари повинні відрізнятися від домашніх господинь творчим підходом до справи, пов’язаним з високою майстерністю. Ресторан, з його величезним асортиментом холодних і гарячих закусок, став барометром сучасного розвитку смаку у людей. Подавання групи страв таких, як холодні закуски, має приємно зацікавити гостя не тільки своїми смаковими якостями а й формами подавання та майстерним (вишуканим) оформленням.

На сьогоднішньому відкритому уроці здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» вчилися правилам подавання холодних і гарячих закусок, поглиблювали знання про види та оформлення холодних страв і закусок, знайомилися із технікою їх подавання.

Стародавній постулат наголошує, що людина хоче хліба та видовищ і тому, кожен креативний офіціант повинен у роботі користуватися поєднанням двох складових: смачна їжа та яскраве шоу її подачі. Завдяки цьому, діяльність будь-якого ресторану часто впливає на відкладення у пам’яті приємних асоціацій про обслуговування і «кухню» закладу громадського харчування.

Майстер в/н: Наталія БЛИСКУН

 

22 28 24
27 25 26

Прокоментувати: