VT Animal - шаблон joomla Видео

05ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ РОБОТИ...

На сторінках інформаційно-методичного збірника «Вісник» можна почерпнути багато інформації щодо діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з різних напрямів. На його шпальтах автори діляться досвідом роботи з питань актуальності й ефективності використання сучасних виробничих, інформаційно-комунікаційних технологій, нестандартних форм і методів навчання.

Так у 2023 році педагогічними працівниками КЗ “Берегівський професійний ліцей сфери послуг” ЗОР представлено методичні напрацювання за такими напрямами діяльності: методичні розробки уроків виробничого навчання: Маргітич М. В. “Приготування бенто-тортів”, Надь І.О. “Приготування карамелі”, загальноосвітня підготовка: із досвіду роботи викладача математики Фельцан-Маргітич О. М. “Практичне застосування математичних знань, умінь і навичок здобувачів освіти ЗП(ПТО) на уроках виробничого навчання”, із досвіду роботи практичного психолога Мельник Г. Ю. “Діагностика рівня стресу за різними методиками. Вправи на стресостійкість для учасників освітнього процесу”.

Актуальним та змістовним був матеріал про участь майстрів виробничого навчання закладу освіти у Всеукраїнському кулінарному онлайн-конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток», яким поділилася наша колежанка Маргітич М.В.

Сподіваємося, що матеріали зацікавлять колег і спонукатимуть до подальшої співпраці.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

01 03 04
06 07 00

Прокоментувати: