VT Animal - шаблон joomla Видео

 

13ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ УМІНЬ ПІД ЧАС УРОКІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Метою уроку виробничого навчання у групі №23 (б) з професії «Пекар, кондитер» було формування навичок щодо виконання технологічних процесів при приготуванні пісочного тіста, закріплення знання з розрахунку сировини на готовий виріб, організації робочого місця, розширення й удосконалення знань та вмінь по оздобленню поверхні пирогів.

Актуалізуючи опорні знання та вміння здобувачів освіти, майстер виробничого навчання провела опитування по вивченому матеріалу та гру «Відгадай назву виробу». Продовжили поясненням нового матеріалу та демонстрацією трудових прийомів.

Пісочне тісто – основа багатьох видів різноманітної випічки. З нього печуть відкриті і закриті пироги, роблять печиво з різними добавками. До складу пісочного тіста зазвичай входять: борошно, масло, яйця, цукор і сіль. Велика кількість масла і цукру робить пісочне тісто розсипчастим, в зв'язку з чим воно і отримало свою назву.

На завершення уроку майстром виробничого навчання проведено аналіз виконаних робіт, повідомлено оцінки, обговорено деякі недоліки при виконанні трудових прийомів та шляхи їх попередження.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

1 2 3 4
6 6 7 8
9 10 11 12

Прокоментувати: