VT Animal - шаблон joomla Видео

 

6УСПІШНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ– ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ

Команда нашого закладу освіти у складі викладачів та майбутніх випускників провела профорієнтаційні зустрічі у двох Вилоцьких ліцеях та у Новосільській гімназії із випускниками 9-11-их класів. В цьому навчальному році вирішено проводити ці заходи із залученням учнів випускних груп ліцею. Адже хто, як не вони зможуть розповісти, та ще й продемонструвати знання, вміння та навички, отримані за період навчання.

Проведено майстер клас з підготовки тіста до випікання справжнім піцайоло ліцею – Маркуш Крістіаном, який ніколи не буде працювати скалкою. Щоб зробити тісто, він його підкидає в повітря і крутить. Присутні були в захваті від видовища! Декотрі навіть спробували повторити діїпіцайоло!

Продовжили знайомство оздобленням пряників айсінгом, який демонструвала Біанка Неймет разом із майстром виробничого навчання Мирославою Маргітич. Учасники заходу мали можливість оздобити пряники у вигляді смайликів і покуштувати ними.

Учні ділилися, що саме в професійному ліцеї можна знайти головну справу на все життя, якісно оволодіти азами обраної професії, почувати себе затребуваним, повноцінним і задоволеним. Адже успішний вибір професії значною мірою визначає результати праці, сприяє реалізації особистісного потенціалу.

На завершення заходів бажаючих запросили на майстер класи, які будуть проходити на базі ліцею навесні.

 

1 2 5 7
20 22 25 24
3 8 21 23

Прокоментувати: