VT Animal - шаблон joomla Видео

 

1НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ

Бісквітні торти - це найніжніші десерти, які завоювали серця любителів солодощів по всьому світу. Це не просто солодощі, а справжнє мистецтво кулінарії, яке може радувати як очі, так і смак. Вони ідеально підходять для будь-якого святкового заходу або просто для того, щоб порадувати себе та близьких у буденний день.

Здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання готували бісквіт із найрізноманітніших інгредієнтів, створювали безліч варіацій смаків. Від класичного ванільного або шоколадного бісквіту до більш екзотичних версій, наповнених фруктами, горіхами або шоколадом. Після випічки коржі нарізали на потрібні шари і заповнювали кремом. Це були і звичайний вершковий крем, і ганаш, і фруктова начинка, і крем-сир. Кожен шар торта просочили сиропом, додали йому додаткової ніжності та соковитості.

Останнім етапом уроку було декорування торта та його презентація. Тут вирувала фантазія: покритий глазур'ю, прикрашений фруктами, ягодами, шоколадом, горішками або навіть їстівними квітами. Вироби вражали креативністю та оригінальністю.

Майстер в/н: Мирослава МАРГІТИЧ

 

6 2 7
4 3 5

Прокоментувати: