VT Animal - шаблон joomla Видео

 

40ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ»

Сьогодні Україна виборює свою незалежність, свою державність, свій суверенітет на полях жахливої війни, розв’язаною країною-терористом. В контексті цих подій надзвичайно актуальним є формування у молодого поколінняактивної громадянської позиції та правової свідомості.

14 березня 2024 року із здобувачами освіти КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР була проведена цікава інформаційно-правова зустріч «Забезпечення доступу до безоплатної правничої допомоги», яка була спрямована на посилення захисту прав молодого покоління. Модератори заходу: завідувач сектору «Берегівське бюро правничої допомоги» Мирослава Пилипчинець, представник Міського центру соціальних служб Берегівської міської ради Ньорба С.Ф., інспектор з дотримання прав людини Берегівського районного відділу управління міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській областіНінаНімец-Бундович.

Мирослава Пилипчинець акцентувала увагу на основних правових стандартах у сфері захисту прав та дотримання інтересів, які визначені у Конституції України, Концепції ООН про права дитини, а також низці інших вітчизняних міжнародно-правових актах та документах. Також було проінформовано про офіційне працевлаштування після закінчення ВНЗ, на що потрібно звернути увагу, як перевірити, що Вас оформили офіційно на роботу. Не менш Важливим є, як захистити свої права при звільненні з роботи? Це важливо як для працівника, так і для роботодавця!

Працівник може звільнитись як за власною ініціативою чи угодою сторін, так і за ініціативою роботодавця. У будь-якій ситуації виникають питання щодо процесу звільнення: який документ підписати, що перевірити у трудовій книжці, коли чекати на розрахункові гроші. А трапляються ситуації, коли треба звертатись до суду за захистом своїх трудових прав.

Як вирішувати спір щодо звільнення у судовому порядку?

Яка відповідальність за затримання розрахунку при звільненні?

У якому випадку роботодавець звільняється від відповідальності за несвоєчасно виплачену зарплату?

Наведені цікаві кейси з трудового права. Активно працювали в режимі: запитання –відповідь.

Контакт-центр системи безоплатної правничої допомоги (будні з 8:00 до 18:00)

0 800 213 103 Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні.

Колектив КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР висловлює вдячність за цікаву конструктивну інформацію із сімейного, майнового, трудового та спадкового права Мирославі Пилипчинець.

 

41 42 47
48 46 45

Прокоментувати: