VT Animal - шаблон joomla Видео

P4040461

 

Профорієнтація триває!

   Продовжується профорієнтаційна  робота  з учнями  шкіл міста.

Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо випускників зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої  ліцейної  родини.

Сьогодні, 04.04.2017, в стінах Берегівського професійного ліцею була проведена зустріч з випускниками ЗОШ №1, та ЗОШ №10.

   Відкрив профорієнтаційний захід директор ліцею Тороній В.Е., який наголосив на те, що вибір професії - це друге народження людини. Від того, наскільки правильно вибраний життєвий шлях, залежить цінність людини, її місце в суспільстві, задоволеність роботою, фізичне та нервово-психічне здоров'я, радість і щастя.

     Викладач з технології виготовлення швейних виробів Мельничук Д.М. представила  профорієнтаційну виставку, де учні мали можливість побачити Великодню експозицію.

   До уваги шкоярів було представлено на огляд виставки творчих робіт учнів по професіям.

    Випускники були ознайомлені з переліком професій, за якими здійснюється професійна підготовка, умовами вступу до ліцею, для них було показано відеоролик –  презентацію про ліцей.

P4040454 P4040456 P4040458  

  Майстрами виробничого навчання було показано  майстер -клас  за участі учнів спеціальності "Швачка, кравець" – способи  використання багатофункціонального парео та плаття трансформера.

Було проведено ознайомлювальну  екскурсію до лабораторії  з виробничого навчання , де школярі  мали можливість безпосередньо  бачити  майстер – клас з приготування  закусок та десертів на основі тарталеток, майстер – клас з  оформлення тістечок і тортів, а також можна було скуштувати ці вироби.

P4040471 P4040473 unnamed 24 unnamed 26

Шкільних гостей радо вітала  святковим концертом наша  талановита і  обдарована молодь ліцею.

Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері.

Практичний психолог: Мельник А.Ю.

P4040474 P4040480 P4040484  

Прокоментувати: