VT Animal - шаблон joomla Видео

1359543519 1359358642 5a5a5

Протипожежний інструктаж

24 квітня в нашому ліцеї було проведено протипожежний інструктаж з педагогічними працівниками. За статистикою більшість пожеж трапляється з вини людини. Це обумовлено відсутністю знань щодо вимог та правил пожежної безпеки, або халатним ставленням до їх виконання. Тому інструктажі з пожежної безпеки – це обов’язкова профілактика подібних проблем.

Колектив прослухав інформацію про те, що у звичайних умовах горіння являє собою процес інтенсивного окислення або з'єднання горючої речовини з киснем повітря. Водень і деякі метали можуть горіти в атмосфері хлору, мідь - в парах сірки, магній - в діоксиді вуглецю і т.д. Стиснутий ацетилен, хлористий азот, озон і деякі інші гази можуть вибухати і без кисню. Горіння буває повне і неповне. Повний горіння протікає при достатній кількості кисню і закінчується утворенням речовин, не здатних до подальшого горіння. Якщо кисню недостатньо, то відбувається неповне горіння, що супроводжується утворенням горючих і токсичних продуктів - окису вуглецю, спиртів, альдегідів та ін.

Інструктаж був досить повчальним і педколектив залишився задоволеним. Будемо надіятися що в нашому ліцеї не буде потреби проявляти свої знання з пожежної безпеки.

Інженер з ОП: Рішко Г.М.

P4240554 P4240555 slajd2   

Прокоментувати: