VT Animal - шаблон joomla Видео

img0Школярі обирають майбутню професію

З метою проведення профорієнтаційної роботи з учнями 9-того та 11-того класів, викладачі ліцею Молнар А.Й., Бритвак В.Ю. та майстер виробничого навчання Терлецька С.І., завітали до випускних класів шкіл Берегівського району - загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Батрадь, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання  с. Косонь, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Свобода та загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів смт. Батьово. Присутні були ознайомлені з переліком професій, за якими проводиться навчання в ліцеї, з їх особливостями та перспективами працевлаштування, розповіли про умови вступу, навчання, проживання та дозвілля.

Зустріч проходила цікаво та весело, у дружній затишній атмосфері. Учні із задоволенням переглянули презентаційний відеофільм про навчальний заклад. Педагоги надали повну інформацію про ліцей, роздали всім буклети з переліком професій.

Сподіваємось, що учні шкіл району зроблять правильний вибір і прийдуть на навчання в Берегівський професійний ліцей сфери послуг.

Молнар А.Й., викладач ліцею

unnamed 33 уук вв

Прокоментувати: