VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

  ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ В п’ятницю 14 вересня 2018 року в групі 32 "Кухар" відбувся урок виховної години на тему «Права та обов’язки учасників дорожнього руху». Загальновідомо, що до учасників дорожнього руху належать водії та пасажири транспортних засобів, пішоходи, велосипедисти.І тому, перш за все необхідно знати і неухильно дотримуватись вимог Закону, правил дорожнього руху та інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху. Створювати безпечні умови для дорожнього…

ВЕРЕСНЕВА ЗУСТРІЧ В БІБЛІОТЕЦІ

ВЕРЕСНЕВА ЗУСТРІЧ В БІБЛІОТЕЦІ Настав новий навчальний рік. В Берегівському професійному ліцеї сфери послуг знову завирувало життя. Не оминуло воно і бібліотеку. 14.09.2018 року була проведена «Вереснева зустріч у бібліотеці» з учнями I курсу. У ході зустрічі учні ознайомились з роботою бібліотеки нашого навчального закладу, записались у склад читачів та отримали навчальні підручники. Бібліотекар: Ілошвай О.В.

ПРОДОВЖУЄМО НАБИРАТИ ОБЕРТИ

  ПРОДОВЖУЄМО НАБИРАТИ ОБЕРТИ Учні групи 33»Пекар,кондитер» продовжили опановувати IV розряд кондитера. На уроках виробничого навчання вони шліфували навики з професії та готували креми і сиропи «Шарлот», « Глясе», якими змащували та оздоблювали торти. Адже, кондитер своєю працею і фантазією створює гарний настрій та робить повсякденне життя солодшим і смачнішим. Мета уроку виробничого навчання була досягнута. Звісно, майстри виробничого навчання прикладають максимум зусиль для навчання майбутніх висококваліфікованих пекарів та кондитерів. Майстер…

В МАЙБУТНЄ – ЗДОРОВИМИ!

  В МАЙБУТНЄ – ЗДОРОВИМИ! До Дня здоров'я в 13 групі з професії «Пекар, кондитер» відбулась виховна година на тему: «Не загуби своє майбутнє». Учні обговорювали питання щодо формування свідомої мотивації для потреб здорового способу життя серед молоді та її необхідність у проведенні просвітницької, роз’яснювальної роботи в навчальних закладах України. Підсумком проведення заходу стало формулювання основних правил здорового способу життя. Беручі участь у цікавих вікторинах, виконуючи різні завдання, ліцеїсти зрозуміли…

ЗНОВУ ДО НАВЧАННЯ

  ЗНОВУ ДО НАВЧАННЯ Учні з групи №23 «Пекар,кондитер» знову приступили до виробничого навчання. На першому уроці майстер виробничого навчання провела вступне заннятя,повторивши та  закріпивши техніку безпеки праці учнів у лабораторії. Вони вже в кінці першого курсу пройшли виробничу практику і отримали ІІ-ІІІ розряд пекаря. На другому курсі продовжуємо вивчати професію «Кондитер», по закінченні якого отримаємо ІІІ-й розряд з обраної професії. Попереду у нас цікаві та повчальні уроки виробничого навчання.…

УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ РОЗПОЧАЛО СВОЮ РОБОТУ

  УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ РОЗПОЧАЛО СВОЮ РОБОТУ 12 вересня в нашому ліцеї відбулось засідання учнівського самоврядування. Учні ліцею обрали голову - Манді Вікторію (ученицю 33 групи), її заступника – Росоху Оксану (ученицю 32 групи), секретаря – Росоху Мирославу (ученицю 31 групи) та радників центру учнівського самоврядування. На засідання ради було розглянуто та затверджено план роботи учнівського самоврядування ліцею на 2018-2019 н.р., також було обрано голів діючих центрів. Зараз учнівське самоврядування працює в…

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА Успішно дебютували учні другого курсу групи № 21 з професії «Швачка, кравець» на швейному підприємстві «УКРАН-АБІТЕКС». Вони навчаються не тільки в виробничих майстернях навчального закладу, а і мають можливість опановувати ази сучасних технологій виготовлення одягу на виробничому навчанні в умовах виробництва. На уроці виробничого навчання на тему : « Обробка робочого костюма » учні виконували згідно технологічних карт обробку кокетки, обробку бічних та плечових швів…

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ШКОЛИ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА ТА НАСТАВНИЦТВА ДОСВІДЧЕНИХ ПЕДАГОГІВ НАД МОЛОДИМИ

  ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ШКОЛИ МОЛОДОГО  ПЕДАГОГА ТА НАСТАВНИЦТВА ДОСВІДЧЕНИХ ПЕДАГОГІВ НАД МОЛОДИМИ З метою підвищення рівня науково-теоретичних і методичних знань молодих викладачів та майстрів виробничого навчання, формування їхньої педагогічної та професійної майстерності, а також забезпечення якості освіти у нашому навчальному закладі забезпечуються умови для роботи молодих спеціалістів. Для активізації роботи з підвищення кваліфікації молодих  викладачів та майстрів в/н планується їх робота з досвідченими наставниками. Для цього складено списки наставників та молодих…

ЗАКРІПЛЕННЯ ТЕОРІЇ НА УРОКАХ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

  ЗАКРІПЛЕННЯ ТЕОРІЇ НА УРОКАХ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ Учні групи №32 «Кухар» у новому навчальному році енергійно та завзято приступили до опанування непростих прийомів з кухарської майстерності на кваліфікацію IV розряду з обраної професії. Виробниче навчання по темі: «Приготування смажених м’ясних страв та їх оформлення до відпуску» зацікавило всю групу. Учні працювали сумлінно та задоволено, використовуючи набуті за ці роки навчання навички і знання. М’ясні порційні страви вони презентували майстерно, професійно…

МИ СПІЛКУЄМОСЯ

  МИ СПІЛКУЄМОСЯ 10 вересня 2018 року, практичним психологом була проведена інтерактивна бесіда з учнями групи за професією «Кухар». Було звернено увагу на індивідуальні стилі спілкування– специфічну форму взаємодії між людьми. Це і погодження дій, розподіл функцій, бажання і вміння виразити свою точку зору і готовність урахувати позиції інших, вплинути на настрій. Під час гри, учні мали змогу спостерігати у процесі спілкування за невербальним інформуванням, яке передавало за допомогою жестів,…

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

  ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ          З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в ліцеї пройшли Олімпійські уроки для учнів І,ІІ,ІІІ-х курсів. Мета проведення - залучення учнівської  молоді до активних занять спортом, утвердження здорового способу життя та популяризації олімпійського руху. Викладачі фізичної культури Андрейчук І.Г.та Писаренко Л.П. організували та провели спортивні змагання для учнів. Команди І,ІІ,ІІІ-х курсів змагалися в чотирьох видах естафети. Для вболівальників був…

І ЗНОВУ НАВЧАЄМОСЯ…

  І ЗНОВУ НАВЧАЄМОСЯ… Ось і промайнули літні канікули. Повернувшись з відпочинку, учні групи №22 «Кухарі» взяли новий старт для опанування непростих прийомів кухарської майстерності кваліфікації «Кухаря» -4 розряду. Виробниче навчання у них розпочалось з нарізки овочів складною формою та елементів оформлення страв. На уроці всі працювали сумлінно: із задоволенням вирізали різні витвори з овочів,прикраси для декорування страв,використовуючи свою фантазію при складанні композицій,спостерігаючи один за одним - у кого виходить…