VT Animal - шаблон joomla Видео

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

    І етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови   10 жовтня згідно річного плану Берегівського ПЛСП відбувся І етап олімпіади з англійської мови. В олімпіаді взяло участь 10 учні нашого закладу освіти. Комплект олімпіадних завдань складений відповідно до діючих навчальних програм за попередні роки навчання та охоплює вивчений учнями матеріал до терміну проведення олімпіади. Виконання олімпіадних завдань потребує не тільки досконалого володіння програмовим матеріалом в обсязі підручника, а…

ГЕРОЯМ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

  ГЕРОЯМ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…        10 жовтня в ліцеї проведено годину спілкування до Дня захисника України на тему: « Козацька держава – наша гордість і слава». Молодь була ознайомлена з витоками історії нашої країни, з легендарним минулим українського народу, з утворенням козацької держави – Запорозької січі, з справжніми патріотами і громадянами рідної Вітчизни.    Учні розповідали про козацькі традиції, які найяскравіше наслідувала Українська повстанська армія.   Символічним днем утворення УПА вважається…

ГОТУЄМО РИБУ

  ГОТУЄМО РИБУ   Завершуємо вивчати тему: «Механічна кулінарна обробка риби та приготування рибних напівфабрикатів». На уроках виробничого навчання учні мали змогу детально вивчити все про рибні напівфабрикати та способи їх приготування. Адже це не тільки смажена риба ,яку ми зазвичай готуємо дома .З обробленої риби(лускатої, безлускатої, осетрової)готують напівфабрикати для смаження, варіння, припускання, запікання, тушкування та для виготовлення січеної натуральної та котлетної маси. А для фарширування будь-яка риба не підійде…

АРОМАТНИЙ СИРОП

  АРОМАТНИЙ СИРОП        Сиропи – складова частина кондитерських виробів, які надають їм приємного смаку і аромату.      Бісквітні торти, тістечка і ромові баби будуть смачніші, ароматніші і соковитіші, якщо їх просочити цукровим ароматизованим сиропом. Смакові якості сиропів можна урізноманітнити додатковими складовими: коньяком, десертним вином, ромовою, лимонною, ванільною есенціями.      В ході виробничого навчання учні вивчали приготування сиропів цукрових звичайних для пропитки бісквітів та і інвертних для глазурування…

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ

  І етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики   З метою розвитку математичних  здібностей учнів, формування цікавості до предмета, усвідомлення можливостей  оволодіння математичними знаннями на поглибленому рівні, 9 жовтня 2019 року в Берегівськомупрофесійному ліцеї сфери послуг відбувся І етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Бажаємо всім нашим учням успіху та перемог! Молнар А.Й., викладач математики  

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ПІДГОТОВКИ

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ПІДГОТОВКИ   Як завжди, першої середи нового місяця відбувається планове засідання методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки. Згідно річного плану роботи на 2019-2020 н.р було винесено наступні питання для обговорення: організація участі учнів у І етапі 10 Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка та конкурсу знавців мови ім. П.Яцика, аналіз результативності діагностичних контрольних робіт за залишковими знаннями з української мови. Ролдугіна М.В.- методист, ознайомила присутніх з постановою…

"УКРАЇНА-МАТИ. ВМІЙ ЇЇ ЗАХИЩАТИ"

  "УКРАЇНА-МАТИ. ВМІЙ ЇЇ ЗАХИЩАТИ" З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості 7-8 жовтня 2019 року згідно плану заходів проведення "Тижня Захисту Вітчизни" з учнями Берегівського професійного ліцею сфери послуг проведені уроки мужності на тему "Україна-мати. Вмій її захищати". Наші вихованці ознайомилися з ходом Операції Обєднаних Сил України, яка триває на Сході…

ТВОРЕЦЬ ВИНАХІДНИК

  ТВОРЕЦЬ ВИНАХІДНИК   Кондитер –це творець, винахідник  вишуканих смачних  тістечок  та тортів, який  вміє  поєднувати  різні  види  кремів, помадок, глазурі, створювати нові  види ласощів, творчо  оздоблювати їх. Він весь час перебуває  в пошуку для творчого пошуку  та витворів,своїх  фантазій  з шоколадної та королівської глазурі. На уроці виробничого навчання учні  групи  33  з професії  «Пекар, кондитер» готували різні види  глазурі, та кремів. Вони самостійно  поєднували різні  композиції  прикрас з шоколадної …

ЛЕГКОАТЛЕТИЧНІ ЗМАГАННЯ

  ЛЕГКОАТЛЕТИЧНІ ЗМАГАННЯ   У нашому закладі освіти 08 жовтня проведено легкоатлетичні змагання, які входять до п’ятірки найпопулярніших Олімпійських видів спорту. Учні із задоволенням продемонстрували свої сили у різних видах цих змагань – біг на коротку дистанцію (30м), човниковий біг (4х9) та стрибки у довжину з місця . Метою проведеного заходу було заохочення молоді до занять спортом та веденню здорового способу життя. Загалом у спортивній події нашого ліцею прийняло участь…

ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

  ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ   У п’ятницю 04 жовтня відбулося перше засідання атестаційної комісії нашого закладу освіти. На порядку денному розглядались наступні питання: розподіл функціональних обов’язків між членами атестаційної комісії, розгляд списку педагогічних працівників на чергову атестацію, розгляд та затвердження: - плану атестації педагогічних працівників на 2019-2020 н.р.; - плану роботи атестаційної комісії Берегівського ПЛСП на 2019-2020 н.р.; - графіка засідань атестаційної комісії; - розподіл обов’язків серед членів атестаційної комісії.…

НАРІЗКА ОВОЧІВ РІЗНИМИ ФОРМАМИ

  НАРІЗКА ОВОЧІВ РІЗНИМИ ФОРМАМИ   На черговому уроці виробничого навчання учні групи №12 з професії «Кухар» вчилися нарізати овочі різними формами. Приготування більшості страв починається з промивання овочів, їх очищення, а потім і нарізки овочів. Дуже важливо правильно нарізати овочі, адже однорідні (однакові по твердості-м'якості) овочі досягають своєї готовності практично одночасно, набувають в процесі приготування гарний вигляд і відмінний смак. Є різні способи нарізки овочів, якими користується кожна господиня.…
  ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ   З нагоди Дня працівників освіти в нашому закладі освіти відбулися святкові збори, на яких пролунали чудові слова вдячності педагогам за прекрасну та невтомну працю. В ході зібрання з вітальними словами до педагогічних працівниківзвернувся директор ліцею – Тороній В.Е., який в своїй промові відзначив вагомий внесок кожного у навчанні та вихованні молоді. Приємною миттю стало ознайомлення з наказом по закладу освіти та вручення грамот нашим педагогам,…