VT Animal - шаблон joomla Видео

НАШІ ДОСЯГНЕННЯ

  НАШІ ДОСЯГНЕННЯ       Кухарі – це дуже веселі, спортивні та творчі люди. Вони чудово розуміють, що робота кухаря важка і відповідальна. Всі учні бажають навчатись нового, розвиватись у сфері громадського харчування,готувати смачні страви. Вони з задоволенням працюють на уроках виробничого навчання у кухні-лабораторії.    Учні першого курсу групи №12 « Кухар» сумлінно працюють не тільки на уроках виробничого навчання, а й активно беруть участь у предметних олімпіадах, спортивних змаганнях.   …

ІІ ТУР ОЛІМПІАДИ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

  ІІ ТУР ОЛІМПІАДИ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ      Розпочався другий тур олімпіади з історії України. У змаганнях взяли участь переможці І-го туру, учні ліцею Ступчук Анжела (22 група, ІІ курс) та Лендел Марія (32 група, ІІІ курс). Змагання були дуже напружені.   Учасники повинні були виявити знання з історії України. Учні аналізували історичні процеси, події, явища, документальні джерела, показали вміння оцінювання історичної дійсності. Підготовка та участь у міському етапі сприяє…

ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.

  ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.   Учні групи №22 з професії «Кухар» завершують вивчення теми «Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці». Під-час проходження даної теми майбутні кухарі навчилися як правильно шпигувати м’ясо, як готувати бефстроганов, гуляш, плов, які особливості в приготуванні шашлику з яловичини. Ознайомилися з тонкощами приготування напівфабрикатів із субпродуктів, зокрема печінки. З натуральної січеної маси формували шніцелі, биточки по –селянськи, ромштекси. Підготовляли птицю до смаження цілою, нарізали…

КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ РОБІТ

  КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ РОБІТ У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг готуються до Конкурсу «До дня захисника Вітчизни» Група №13 з професії «Пекар, кондитер» розпочала безпосередню підготовку до конкурсу до дня захисника Вітчизни. На конкурсі проводяться змагання у 2 номінаціях: «Лист» і «Вірш» та вони мають відповідні вимоги : Літературні твори мають бути написані державною мовою без ознак плагіату Формат фотознімків 30*40 см Чорно-білі та кольорові фотороботи У ліцеї був проведений…

РІЗНОМАНІТТЯ ПИРІЖКІВ

  РІЗНОМАНІТТЯ ПИРІЖКІВ     Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, можна застосовувати різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини.     Традиційні українські короваї прикрашають різноманітними символічними квіточками та листочками – спечена коса, присипана маком – надзвичайно красива…

ПІДСУМКИ ТУРНІРУ З СИЛОВИХ ВПРАВ

  ПІДСУМКИ ТУРНІРУ З СИЛОВИХ ВПРАВ   Сильні, відважні й такі, що з легкістю носитимуть на руках своїх обраниць. Ось якими мають бути справжні чоловіки. Їх мускулисті руки, атлетична статура й впевнений погляд не залишає байдужим нікого. Дівчата ними захоплюються, а чоловіки нишком заздрять їх фізичним даним. Саме тому, кожен учасник (юнак) турніру з силових вправ, який проходив протягом робочого тижня у спортивному залі нашого закладу освіти, намагався продемонструвати свою…

МІСЬКА ОЛІМПІАДА З ЕКОЛОГІЇ

  МІСЬКА ОЛІМПІАДА З ЕКОЛОГІЇ             Сьогодні у міській ЗОШ № 4 відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з екології. Учень ліцею, Косик Михайло, взяв участь у цьому заході. Тема екологічного проекту «Вплив людини на Світовий океан». Це досить актуальна проблема, тому що Світовий океан є найважливішим джерелом продовольства для населення Землі. Крім вилучення з вод різних ресурсів, Світовий океан здійснює ще й транспортну функцію. Океан є головним постачальником атмосферної вологи, від…

ЗНАЙОМСТВОМ З УЧАСНИКАМИ ПЛАСТОВОГО ГУРТКА «НІЧНА ВАРТА»

  ЗНАЙОМСТВОМ З УЧАСНИКАМИ ПЛАСТОВОГО ГУРТКА «НІЧНА ВАРТА»   Майстри виробничого навчання проводятьне тільки практичні уроки, але беруть і активну участь у виховному процесі нашого закладу освіти. На виховній годині в одному із навчальних кабінетів учнів груп №12 «Кухар» та №13 «Пекар, кондитер» чекала приємна несподіванка, що розпочалася знайомством із учасниками пластового гуртка м. Берегове «Нічна варта». Вони - це учні Берегівської гімназії: Шарінська Анастасія, Глеба Андрій, Глеба Аннамарія, Петричко…

ТАЛАНОВИТА ТА ТВОРЧА МОЛОДЬ…

ТАЛАНОВИТА ТА ТВОРЧА МОЛОДЬ…      З 25 по 27 жовтня в Нетішинському палаці культури проходив традиційний всеукраїнський фестиваль-конкурс «Золота  маска».      На фестиваль був запрошений і Берегівський Народний український театр імені Я.Бандурович, який у конкурсній програмі представляв не тільки місто Берегово, а й в цілому Закарпатську область, з авторською виставою Олександра Матея "Ласий шматочок". 25 жовтня нетішинська сцена побачила берегівців. Соціально-побутову комедію на дві дії, в якій герої розмовляють…

СТРОЙОВА ПІДГОТОВКА

  СТРОЙОВА ПІДГОТОВКА    Стройова підготовка  є одним з найважливіших розділів навчання і виховання допризовника. Вона дисциплінує майбутнього воїна, загартовує його фізично, виробляє гарну поставу, формує спритність, моторність, витривалість, уміння правильно і швидко виконувати команди командирів. Навички, набуті на заняттях із стройової підготовки, вдосконалюються на заняттях з фізичної підготовки та у ході проведення  повсякденних занять з предмету «Захист Вітчизни» у Берегівському ПЛСП.         Учні мають бути готові до проходження військової служби…

ГОТУЄМО ДРІЖДЖОВЕ ТІСТО ТА ВИРОБИ З НЬОГО.

ГОТУЄМО ДРІЖДЖОВЕ ТІСТО ТА ВИРОБИ З НЬОГО.                 Українська кухня багата стравами та різноманітними виробами із борошна. Кожна господиня хоче, щоб її пиріжки були ніжні і пухкі. Саме на уроці в/н у групі №32 «Кухарі» і йшла мова про ключові моменти   приготування дріжджового тіста: що робити, щоб тісто було пухким.                    Дріжджове тісто отримало таку назву через використання одного із ключових компонентів в…

І ЕТАП МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

  І ЕТАП МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА   Традиційно у нашому закладі освіти відбувається низка заходів, приурочених святкуванню Дня української писемності та мови. Серед цих заходів 8 листопада проведено І етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу, розпочався із ознайомлення учнів…