VT Animal - шаблон joomla Видео

НЕ ДАЙ ВІЛ / СНІДу ВБИТИ СЕБЕ

  НЕ ДАЙ ВІЛ / СНІДу ВБИТИ СЕБЕ        До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом з учнями першого та другого курсу проведено просвітницький захід на тему : «ВІЛ /СНІД – небезпека і профілактика ».    СНІД в Україні – нагальна проблема людства. Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх рідних та близьких від цієї страшної інфекції, бо…

ОДЯГ, СТВОРЕНИЙ З ЛЮБОВ'Ю

  ОДЯГ, СТВОРЕНИЙ З ЛЮБОВ'Ю      Основним завданням гуртка «В ногу з модою» являється естетичне та трудове виховання учнів. Велика увага приділяється питанню культури одягу. Гурткова робота сприяє вихованню естетичного смаку та працелюбності, розвиває здатність учнів втілювати у життя свої задуми, творчі здібності, формувати рукотворні навички та смак до сучасного дизайну, розвивати почуття прекрасного.  Юні дизайнери, створюючи власні моделі, мають можливість знайомитись із напрямками та тенденціями сучасної моди, технологією…

ДЕРЖАВНА ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ З ФІЗИКИ У ГРУПІ 32 З ПРОФЕСІЇ «КУХАР»

  ДЕРЖАВНА ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ З ФІЗИКИ У ГРУПІ 32 З ПРОФЕСІЇ «КУХАР»   28 листопада учні групи 32 з професії «Кухар» нашого закладу освіти складали державну підсумкову атестацію з предмету - фізика. Сьогодні фізика має надзвичайно високий авторитет серед інших наук. Саме фізика у сьогоденні вказує на рівень розвитку людства загалом. Тому наші випускники, готуючись до цього іспиту повторювали визначення фізичних понять, фізичні закони, практично розв’язували базові задачі, закріплюючи вивчене з предмету. Екзаменаційна…

«ОСОБЛИВИЙ ХЛІБ» УКРАЇНЦІВ

  «ОСОБЛИВИЙ ХЛІБ» УКРАЇНЦІВ   У кожного народу є традиції, рецепти та секрети приготування свого «особливого хліба». Для українців цим «особливим хлібом» є коровай, з ним переплітається історія та звичаї нашого народу. Наша країна славиться своїми короваями, їх розмаїттям, оригінальністю та чудовою якістю. Свого часу, наш коровай потрапив до книги рекордів України. Саме сьогодні на уроці виробничого навчання з професії «Пекар, кондитер» учні групи № 33 на чолі з майстром…

ПИРІГ – ЦЕ СИМВОЛ ГОСТИННОСТІ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ

  ПИРІГ – ЦЕ СИМВОЛ ГОСТИННОСТІ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ   Пиріг - це незмінний, вже протягом кількох століть, символ гостинності і благополуччя. Цей виріб, як правило, печений з дріжджового, але також може бути виготовлений з пісочного або листкового тіста. Стандартна форма для пирогів є кругла і довгаста яка звужується з кінцями. Вони можуть бути закритими або відкритими. Начинкою до них бувають різні продукти рослинного чи тваринного походження: м'ясо, риба, гриби, сир,…

НАЙУЛЮБЛЕНІША СПОРТИВНА ГРА - ВОЛЕЙБОЛ

  НАЙУЛЮБЛЕНІША СПОРТИВНА ГРА - ВОЛЕЙБОЛ   Волейбол - вид спорту, командна спортивна гра, в процесі якої дві команди змагаються на спеціальному майданчику, розділеному сіткою, прагнучи направити м'яч на сторону суперника так, щоб він приземлився на майданчику супротивника (добити до підлоги), або гравець команди, що захищається, припустився помилки. При цьому для організації нападу гравцям однієї команди дається не більше трьох торкань м'яча поспіль. Зацікавлено й охоче учні нашого закладу освіти вивчають…

ПРИПИСКА УЧНІВ БЕРЕГІВСЬКОГО ПЛСП

   ПРИПИСКА УЧНІВ БЕРЕГІВСЬКОГО ПЛСП            У грудні 2019 року починається приписка учнів 2003 року народження у Берегівському ОМВК. Класні керівники готують необхідні документи на майбутніх призовників, які на протязі січня-лютого 2020 року мають пройти медичну комісію на предмет придатності за станом здоров’я до військової служби у лавах Збройних Сил України. В рамках навчальної програми «Захисту Вітчизни», юнаки також проходять теоретичну, стройову і фізичну підготовку. Майбутні захисники мають володіти…

НАЙСМАЧНІШІ ПЕРШІ СТРАВИ – БОРЩ ТА РОЗСОЛЬНИК

  НАЙСМАЧНІШІ ПЕРШІ СТРАВИ – БОРЩ ТА РОЗСОЛЬНИК   26 листопада у групі №22 з професії «Кухар» проведено урок виробничого навчання по темі: «Приготування заправних супів» майстром в/н Шевченко Т.Д. Після повторення техніки безпеки з охорони праці, проведення вступного інструктажу та повідомлення теми і мети уроку Тетяна Дмитрівна актуалізувала опорні знання учнів за вивченими темами попередніх уроків виробничого навчання. Продовжила вона поясненням теми уроку з демонстрацією кожного етапу готування першої…

«ТРАГЕДІЯ УКРАЇНИ - ГОЛОДОМОР»

  «ТРАГЕДІЯ УКРАЇНИ - ГОЛОДОМОР»          23 листопада – День пам’яті жертв Голодомору – щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.        Напередодні цієї сумної і трагічної дати в історії українського народу в бібліотеці нашого ліцею організована виставка ілюстративного матеріалу, книжок, художньої літератури: «Трагедія України - Голодомор.». Документальні, фактографічні та публіцистичні видання про геноцид українського народу та художня література по темі розкривають весь трагізм…

СМАЧНІ ТА ЗАПАШНІ ПИРОГИ

  СМАЧНІ ТА ЗАПАШНІ ПИРОГИ    Що може бути кращим за затишне сімейне чаювання, коли всі збираються за столом і ласують смачною домашньою випічкою.    Затишок домашнього вогнища створюється ароматом пирогів. Саме такі, надзвичайно смачні та запашні пироги, випікала група №33 з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання. «Приготування вагових або штучних виробів з дріжджового тіста »-тема уроку, на якому учні випікали та пізнавали різноманітні рецепти випічки пирогів .…

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА» Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. До проведення акції “16 днів проти насильства” долучився і наш заклад освіти. Практичним психологом проведено просвітницький захід з учнями першого курсу на тему «Життя без насильства»для привернення уваги до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо захисту прав…

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ТИЖНЯ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ З ПРОФЕСІЇ КУХАР

  ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ТИЖНЯ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ З ПРОФЕСІЇ КУХАР   У нашому закладі освіти завершився тиждень професій громадського харчування кухарів, у якому взяли участь учні груп цієї професії, майстри виробничого навчання та викладачі. На протязі цікавого та захоплюючого тижня кожен мав змогу показати свої знання, вміння та навички з улюбленої справи – кухаря, продемонструвати як теоретичні так і практичні знання на рівні вивчення обраної професії. Учні І-ІІІ курсів змагалися у…