VT Animal - шаблон joomla Видео

ЗУСТРІЧ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «ІЛЛАРА»

  ЗУСТРІЧ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «ІЛЛАРА»   Здобувачі освітинашого закладу з професії «Офіціант,бармен» продовжують проходити виробничу практику, зокрема, у ГРК «Іллара» м. Іршава. Вони із задоволенням пропонують відвідувачам гарячі та змішані напої, вишукані блюда закарпатської кухні. На вулиці морозна погода, а наші практиканти - Шандра Володимир, Попович Крістіна, Химинець Василина перетворюють ранок - в добрий, обід в бажаний, а ввечері - гарячий глінтвейн, безсумнівно, зніме втому і допоможе розслабитися. Практиканти…

ПОВЕРНЕННЯ ДО РОБОТИ У ЛАБОРАТОРІЇ

  ПОВЕРНЕННЯ ДО РОБОТИ У ЛАБОРАТОРІЇ   Повернувшись із зимових канікул, здобувачі освіти групи №22 з професії «Кухар», відразу приступили до роботи у рідній лабораторії. Розпочали роботу з вивчення теми « Приготування страв із яєць» .Здавалося б яйця – досить –таки простий продукт для приготування страв. Але, прослухавши пояснення майстра виробничого навчання, дізналися, що із яєць можна приготувати різні вишукані, оригінальні, високоякісні страви. На уроці виробничого навчання вони готували омлети…

ЩОБ НАВЧАТИСЬ БУЛО ЛЕГКО!

  ЩОБ НАВЧАТИСЬ БУЛО ЛЕГКО!   Сьогоднішня виховна година у групі №32 з професії «Кухар» проводилася з теми: «Щоб навчання було легким». Існує така стародавня мудра притча: «Якщо людині дати одну рибку, вона буде сита один день, якщо дати дві риби, вона буде сита два дні. Якщо людину навчити ловити рибу, то вона буде сита все життя». Так і в навчанні: головне завдання педагога – не підготувати учнів до певного…

НЕСТАНДАРТНІ УРОКИ — ЦЕ КОРИСНО Й ЦІКАВО…

  НЕСТАНДАРТНІ УРОКИ — ЦЕ КОРИСНО Й ЦІКАВО…   Задля досягнення повного розуміння навчального матеріалу і поглиблення загальних знань із певного предмету, кожен викладач намагається проводити   уроки, які роблять процес навчання інтенсивним, створюють атмосферу змагання, виховують вміння співпрацювати. Нестандартні уроки — це завжди цікаво, весело і корисно… Це, коли активними є всі здобувачі освіти, кожний має можливість опинитися в атмосфері успішності й група стає єдиним творчим колективом. Саме у такому…

ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

  ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ   11 січня у нашому закладі освіти відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному розглянуто наступні питання: про підготовку здобувачів освіти випускних груп до ЗНО- 2022, про підсумки навчально-виховного процесу та рівень навчальних досягнень учнів за І семестр,про підсумки надходжень від виробничої практики за І семестр, результати діяльності ліцею за І семестр 2021/2022 н.р. та завдання і напрями роботи педагогічного колективу у ІІ семестрі. Про підготовку…

ОСОБИСТЕ ПРОДУКТИВНЕ ЗРОСТАННЯ ПЕДАГОГА ЯК МЕТА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

  ОСОБИСТЕ ПРОДУКТИВНЕ ЗРОСТАННЯ ПЕДАГОГА ЯК МЕТА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ   Початком роботи у новому навчальному році в нашому закладі освіти стало засідання круглого столу педагогічних працівників «Особисте продуктивне зростання педагога як мета освітнього процесу». Методист ліцею ознайомила присутніх із планом роботи засідання та окреслила основні завдання педагогів, які мають на меті - створення якісного освітнього процесу. Продовжила роботу круглого столу викладач біології та хімії Н.М. Кополовець, яка розповідала про те, як…

ПРОДОВЖУЄМО ВІДТОЧУВАТИ НАВИКИ ПРОФЕСІЇ

  ПРОДОВЖУЄМО ВІДТОЧУВАТИ НАВИКИ ПРОФЕСІЇ.            Здобувачі освіти нашого закладу освіти з професії «Офіціант» вдосконалюють свої навички на виробничій практиці, враховуючи умови адаптивного карантину у підприємствах громадського харчування м. Берегове та Берегівської ТГ. У них формується відповідальність за відвідувачів закладу. Вони мають можливість набути практичні навички. Офіціант не лише обслуговує людей за столом, але й допомагає їм дотримуватися правил етикету. Він створює враження про заклад громадського харчування, довершує загальну…

ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

          ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ   23 грудня 2021 в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг відбулося підсумкове засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та природничо-математичної підготовки за І семестр, на якому обговорили ряд робочих питань.           Голова метод комісії узагальнила результати проведених директорських контрольних робіт із загальноосвітніх предметів. Продовжили обговоренням шляхів подолання низької успішності здобувачів освіти нашого закладу освіти.           Викладач української мови та літератури, Лігоцька О.О. ділилась власним досвідом поєднання…

ПЕРШИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО

  ПЕРШИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО   Завершується перший семестр для здобувачів освіти групи №12 з професії «Кухар», тож час підбивати підсумки. Повертаючись на декілька місяців назад, ми згадуємо перші уроки виробничого навчання, ознайомлення з професією кухар, успіхи та невдачі. Пройшло лише декілька місяців і перед нами зовсім інша картина. Майбутні кухарі впевнено працюють у виробничій лабораторії, вміло користуються кухонним інвентарем та обладнанням. Перевірочна робота –це підсумки наших знань, навичок та вмінь,…

НАС ДРУКУЮТЬ…

  НАС ДРУКУЮТЬ…   В останній місяць цього року на шпальтах «Вісника - 3-4/2021» представлено методичні напрацювання педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області за напрямами діяльності: професійно-теоретична підготовка, виробниче навчання, загальноосвітня підготовка, виховна та позаурочна робота тощо. У цьому номері в розділі «Виробниче навчання» опубліковано методичну розробку уроку К.В. Катран – майстра виробничого навчання Берегівського професійного ліцею сфери послуг на тему: «Приготування страв і гарнірів з овочів. Приготування дерунів». Вона розкриває  суть…

ЗАХОПЛЮЮЧА ГРА - ВОЛЕЙБОЛ

  ЗАХОПЛЮЮЧА ГРА - ВОЛЕЙБОЛ   Волейбол - спортивна гра, яка користується великою популярністю серед молоді нашого ліцею. Волейбол - гра сміливих, темпераментних, рішучих, фізично розвинених, що володіють миттєвою реакцією і кмітливістю. Волейбол є однією з основних i невід’ємних частин змісту уроків фізичної культури. За допомогою волейболу найбільш успішно вирішуються завдання гармонійного фізичного розвитку, оскільки в його розпорядженні є найрізноманітніші вправи, що сприятливо діють на різні відділи рухового апарату, тобто,…

НІЖНІ ДЕСЕРТИ

  НІЖНІ ДЕСЕРТИ   Грудень-це пора року, коли потрібно часто готувати різні святкові десерти, і радувати себе і своїх близьких чим-небудь солодким і смачним. Пісочне печиво різних форм - це одне з найпростіших та смачніших смаколиків до чаювання. Рецептів пісочного печива дуже багато, однак головними критеріями цієї популярної випічки є ніжність, розсипчастість. Пісочне печиво має танути в роті. Саме такі смачні кондитерські вироби виготовляли на уроці виробничого навчання учні групи…