VT Animal - шаблон joomla Видео

РАЗОМ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЄДНАННЯ!

  РАЗОМ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЄДНАННЯ!   Сьогодні,16 лютого 2022 року відповідно до Указу Президента України від 14.02.2022 №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» - оголошено Днем єднання. В Берегівському професійному ліцеї сфери послуг вжито заходи для забезпечення належного проведення Дня єднання, захід розпочався о 10:00 урочистим підняттям Державного Прапора України під звучання Державного Гімну України.          

ПРИЄМНА НЕСПОДІВАНКА…

  ПРИЄМНА НЕСПОДІВАНКА…   Здобувачі освіти групи №22 з професії «Кухар» були приємно вражені... Адже, до них на урок виробничого навчання завітав креативний, талановитий наставник-роботодавець, власник ресторану «Чизай. Мала гора» – Віктор Михайлов. Ця зустріч для обох сторін є не першою… Нещодавно майстер клас від шеф-кухаря проводився для майбутніх кухарів на базі його ресторану, де учні отримали масу професійних знань, умінь і навичок… та незабутніх вражень. П. Віктор не тільки…

СПІВПРАЦЯ З ПОТУЖНИМ РОБОТОДАВЦЕМ

  СПІВПРАЦЯ З ПОТУЖНИМ РОБОТОДАВЦЕМ   Значна частина роботи «Центру розвитку кар’єри» нашого закладу освіти полягає в налагодженні та підтримці співпраці з роботодавцями. Творча група Центру завжди знаходиться у пошуку нових роботодавців та підприємств , де б відкривались унікальні можливості для розвитку юних кухарів, пекарів, кондитерів, офіціантів та барменів. Це клопітка праця в сучасних реаліях ринку праці, проте нам все вдається організувати. Особливо актуальною є дана форма роботи перед виходом…

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

  ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ     З кожним роком все далі і далі в історію відходять події XX століття. Та серед них незабутніми для багатьох тисяч громадян України залишається участь у неоголошених війнах за межами своєї держави.   Найбільш масштабною, тривалою та трагічною з локальних війн була війна в Афганістані. Вона розпочалася 25 грудня 1979 року й закінчилася 15 лютого 1989 року.    15…

САМЕ РОМАНТИЧНЕ СВЯТО НА ЗЕМЛІ…

  САМЕ РОМАНТИЧНЕ СВЯТО НА ЗЕМЛІ…   14 лютого саме романтичне свято у світі… У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг також згадують та дуже полюбляють День святого Валентина.Так, у групі №12 з професії «Кухар» проведено виховнийзахід, на якому ліцеїсти згадали традиції та звичаї цього романтичного дня. День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. В цей день закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи…

ГОСПОДАР ЗАЛУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ

  ГОСПОДАР ЗАЛУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ.          Здобувачі освіти з професії «Офіціант», продовжують проходити виробничу практику в закладах громадського харчування, а саме, в кафе, барах і ресторанах.           Офіціант створює враження про заклад, довершує загальну атмосферу, стає передбачливим і уважним господарем для своїх гостей. Нерідко він допомагає відвідувачам дотримуватися певних правил етикету споживання їжі. Адже для популярності й авторитету закладу вже недостатньо однієї лише смачної їжі… гості потребують й затишної…

НІЖНИЙ, СОЛОДКИЙ, СОКОВИТИЙ ДЕСЕРТ…

  НІЖНИЙ, СОЛОДКИЙ, СОКОВИТИЙ ДЕСЕРТ…   Мініатюрні, повітряні і надзвичайно смачні тістечка з класичного або шоколадного бісквітного тіста – це оригінальне блюдо. Бісквітні тістечка звикли купувати, але власна випічка виходить набагато смачніше, так як в якості начинки і прикрас використовуються саме ті продукти, які ми більше полюбляємо. Так на уроці виробничого навчання група №23 Б випікали рідке бісквітне тісто, в склад якого, по бажанню, додавали какао-порошок, надаючи коржам характерний шоколадний…

СУХАРІ « КИЇВСЬКІ З РОДЗИНКАМИ»

  СУХАРІ « КИЇВСЬКІ З РОДЗИНКАМИ»       Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання вивчали наступну тему: «Приготування тіста для сухарних виробів».          В основній частині уроку пригадали вже раніше вивчене, а саме, оброблення тіста, низку операцій по виготовленню тістових заготовок заданої маси, форми. Далі закріпили знання з виготовлення сухарних виробів з пшеничного сортового борошна та їх оброблення, яке включає: приготування тіста для сухарних виробів,…

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ В УКРАЇНІ

  ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ В УКРАЇНІ   З нагоди Дня безпечного Інтернету 2022 практичним психологом ліцею в Classroom проведено просвітницький захід на тему «Правила безпеки стосунків в онлайні. Кілька слів про кібербулінг та секстинг». Інтернет-технології стали природною складовою життя сучасної молоді. Комп’ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку особистості, задовольняє потребу підлітків у лідерстві. Цей день має на меті залучення до поважливого онлайнового спілкуваннядля просування безпечного та…

СМАЧНЕ, М’ЯКЕ ТА НІЖНЕ…

  СМАЧНЕ, М’ЯКЕ ТА НІЖНЕ…   Здобувачі освіти групи №23 з професії «Пекар, кондитер» на уроках виробничого навчання продовжують вивчати тему «Приготування виробів з бісквітного тіста: різні види рулетів». Бісквітне тісто використовують для приготування тортів, тістечок, рулетів та інших видів випічки. Навіть прості коржі з бісквітного тіста можна використовувати як самостійний продукт і «уплітати» з чаєм у компанії добрих друзів або у колі родини.    Майбутні кондитери навчилися готувати різні…

КРАКІВСЬКІ БУБЛИКИ

  КРАКІВСЬКІ БУБЛИКИ  Традиція випічки бубликів є давньою, будь яка випічка має бути не тільки смачною та свіжою, а й тішити око. Пишні бублики, пористе тісто з рум’яною скоринкою і тонким ароматом смаженого кунжута – це смачно і ситно . Так здобувачі освіти групи 13(Б) з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання вчилися готувати бубличне тісто опарним способом та вироби з нього. Формування тістових заготовок у вигляді сплетеного віночка…

КИПИТЬ РОБОТА У ЛАБОРАТОРІЇ ЛІЦЕЮ

  КИПИТЬ РОБОТА У ЛАБОРАТОРІЇ ЛІЦЕЮ.      Здобувачі освіти з професії «Кухар», група№22, на черговому уроці виробничого навчання готували різотто з овочами. Вони дізнались, що у поєднанні каш з іншими інгредієнтами, виходять чудові, смачні, корисні страви. Всі були у захваті від смачної страви, яку приготували.        Також робили інтерпретацію на бургер, який робили та коштували у ресторані «Чізай» - Мала гора, де представники групи працювали поряд із досвідченими кухарями,…