VT Animal - шаблон joomla Видео

РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ НЕ СКЛАДНО

  РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ НЕ СКЛАДНО          З кожним роком з’являється все більше і більше оригінальних тенденцій в формуванні пекарських виробів. Все більше уваги привертають до себе  борошняні вироби , які називають живильною випічкою : булочки, ватрушки, плетінки, плюшки. Мабуть, не так просто відшукати людину, яка б не любила її. Адже солодкий виріб, присутній на кожному столі, втамовує голод і підсилює хороший настрій, що є не менш важливим на сьогоднішній…

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ

  НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ У межах вступної кампанії 2022 року замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ) із трьох предметів (української мови, математики та історії України), яке проводитимуть у комп’ютерному форматі.Загалом до тестування ввійдуть по 20 запитань з кожного предмету, тобто загалом 60 запитань, на виконання яких буде відведено 90 хвилин. З структурою завдань, програмою з предметів, оцінюванням, рекомендаціями щодо підготовки можна ознайомитись на офіційному…

ПІДСУМКОВИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

  ПІДСУМКОВИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ   Для здобувачів освіти третього курсу з професії пекар, кондитер сьогоднішній урок виробничого навчання став завершальним перед виходом на виробничу практику. На даному занятті підвели підсумки знань та вмінь здобутих протягом всього терміну навчання. В якості своєї завершальної роботи випускники випікали та декорували торти. Звичайно тематика оформлень була просякнута патріотичним стилем, оскільки наші учні не залишаються осторонь ситуації, що склалась в Україні. Віримо в перемогу…

«ГЕРОЇ ЗАКАРПАТТЯ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗА УКРАЇНУ»

«ГЕРОЇ ЗАКАРПАТТЯ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗА УКРАЇНУ»        З метою гідного вшанування захисників України, які загинули під час війни росії проти України бібліотекар нашого закладу освіти підготувала віртуальну виставку «Герої Закарпаття, які загинули за Україну».        Серед загиблих – славні сини закарпатського краю. Вони виконали те, про що йдеться в рядках гімну нашої держави – своє тіло і життя вони віддали за нашу свободу. Вдивляючись в обличчя на фотографіях, згадаймо про…

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ДОБРА

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ДОБРА Здобувачі освіти нашого ліцею, як завжди долучаються до різних дійств. Одним з таких став мистецький марафон « З Україною в серці» організований Управлінням освіти та культури Берегівської міської ради. Наші учні з різних професій декламували вірш Володимира Сосюри « Любіть Україну…». Вони не вперше знайомляться з цією поезією, проте вперше в їхніх очах таке усвідомлення любові до Батьківщини та національної гідності. Єднаймося українці, бо в єдності наша…

АКТИВНА ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

  АКТИВНА ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ   Опанування професії в лабораторії ліцею та волонтерська діяльність, які наразі поєднуються продовжується. На уроках виробничого навчання майбутні кухарі готують різноманітні смаколики для вимушених переселенців. Окрім відпрацювання основної теми уроку, здобувачі освіти готують страви та напівфабрикат, які приємно здивують наших гостей та більше розкажуть про нашу закарпатську кухню. Сьогодні на черзі була- торгоня ( домашній макаронний виріб). Готували її за сімейними рецептами, які передаються з…

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ « МОЇ ПЛЮСИ ТА МІНУСИ»

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ « МОЇ ПЛЮСИ ТА МІНУСИ»      Продовжується робота практичного психолога з учасниками освітнього процесу із забезпеченням психологічного супроводу в умовах воєнного стану.    Проведено тренінгове заняття зі здобувачами освіти в онлайн форматі з метою формування інтересу до самопізнання, сприйняття й усвідомлення підлітками сильних і слабких сторін свого характеру, прагнення до саморозвитку і самовдосконалення на тему « Мої плюси та мінуси». Практичний психолог Ганна МЕЛЬНИК    …

РОБОТА У ЛАБОРАТОРІЇ ЛІЦЕЮ КИПИТЬ

  РОБОТА У ЛАБОРАТОРІЇ ЛІЦЕЮ КИПИТЬ     Оптимізм та віра в нашу перемогу є рушійною силою для кожного з нас. Тому важливо, щоб кожен займався своєю справою і таким чином робив свій вклад. Здобувачі освіти другого курсу з професії пекар, кондитер старанно вивчають і опановують навички своєї справи. Сьогодні на уроці виробничого навчання виготовляли хлібобулочні вироби, якими потім пригостили наших співвітчизників, які вимушено покинули свої домівки у зв’язку з…

СТРАВИ СВІТОВОЇ КУХНІ

  СТРАВИ СВІТОВОЇ КУХНІ   Сьогодні, здобувачі освіти другого курсу з професії кухар готували цікаву та популярну страву італійської кухні, яка припала до душі і нам українцям - різотто. Рис, який є основою добре поєднується з овочами, м’ясом, грибами, рибою чи морепродуктами, проте кожна варіація особлива. Це майже універсальна страва, яка припаде до смаку кожному , навіть найвибагливішому гурману. Недаремно таке яскраве та смачне різотто було обрано для приготування та…

РАЗОМ МИ СИЛА!

  РАЗОМ МИ СИЛА!   Не дивлячись на складну ситуацію в країні, першочерговим завданням для наших здобувачів освіти є опанування вмінь та навичок обраної професії, зокрема сьогодні цим займалися першокурсники з професії пекар, кондитер.      На сьогоднішньому уроці виробничого навчання здобувачі освіти не тільки опанували відповідну тему, але й своїми виробами пригостили вимушених переселенців з інших регіонів, чим продемонстрували не тільки свій професіоналізм, а й готовність допомагати іншим. Плідний робочий…

ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

  ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ   Задля забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану із третьокурсниками нашого закладу освіти практичним психологом ліцею систематично проводяться онлайн і офлайн заходи як групові так і індивідуальні, а саме: спілкування, бесіди, тренінги, тестування, корекційні вправи тощо. Про емоційний стан здобувачів освіти в ці важкі часи, про ставлення членів родини та друзів до подій, які відбуваються в…

ПРОДОВЖУЄМО ЧАСТУВАТИ …

  ПРОДОВЖУЄМО ЧАСТУВАТИ …   Майбутні кухарі не перестають дивувати та відкривати для гостей громадського центру «Кожен може допомогти» страви закарпатської кухні. Сьогодні першокурсники групи №12 готували смачну запіканку - «Рокот крумплі». Наші кухарі ще раз продемострували, що з простих та звичних продуктів, які знайдуться на кожній кухні, можна приготувати смачні та поживні страви. Ми готові продовжувати і надалі працювати з душею!